Aga Natalia zgadzam sie calkowicie z dziewuchami, jak mozesz w ogole tak mowic???
zabraniamy Ci!!!! jak male dorosna to powiesz im co sobie myslalals jak one byly w szpitalu to cie dwie dziewuchy usciskaja i powiedza ze jestes najwspanialsza mama na swiecie!!!!!!! a twoje mysli biora sie pewnie z niemocy. tez jestem matka i wiem ze jak cos boli naszego kochanego szkraba jak choruje a my nie ejstesmy w stanie nic zrobic tylko po prostu byc wtedy najbardziej cierpimy....ale czasem wystarczy po prostu byc
jezdzisz do nich sciagasz pokarm, wszytsko przygotowujesz by bylo slicznie i pachnaco, kobieto takiej matki ze swieca szukac i jeszcze jedno serce masz w domu
kasiona ty podobnie ztymi wozkami tak jak ja, tylko ze ja kupuje zooma ale tylko ze wzgledu na gondole o wiele wieksze, moje cala zime praktycznie w nich przejezdza, ale jakbym urodzila latem na bank kupilabym jane. a na wiosne w parasolke i tyle, bo my tez duzo w samochodzie, ech....
gastone kiedys bodajze pisalas ze ty przed ciaza szczupla nie bylas tylko przy sobie, szczerze mowiac nie widze abys ty upasiona byla, masz sam brzuszek, sliczny i duzy
pozdrawiam i zdrowka dla was!!!!
justella dzis mam krzywy brzuch jedna strona wieksza od drugiej, jak to to dwojka na jednej stronie jest???ech...wyobrazam sobie co bedzie pozniej z tym brzucholem, hihihi, a z ciuszkami to jest masakra!ja wam powiem tylko tyle, ze jak ja kupowalam dla cory to 62 wydawal mi sie taaaaaaki maly, a ona sie urodzila i w tym plywala, hihihihi, a miala 57cm
56 tez byly na nia za duze
np. z h&m mialam duzo tych poczatkowych
a ja glukoza w nastepnym tygodniu chyba umre ja tego nienawidze za kazdym razem moj zolodek cierpi............i szczerze to koncowke wylewam po co mam wymiotowac