ania5348
Zaciekawiona BB
Dziekuje wszystkim
Fotek nie umiem tutaj dodac ale na nk mam dodane, to wejdz na moj profil- Paulinka Rosiak - Łódź
Malusia88- dzieciaczki cudowne, jeszcze raz gratuluje:-)
Gastone- piekny brzusiu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje wszystkim
Fotek nie umiem tutaj dodac ale na nk mam dodane, to wejdz na moj profil- Paulinka Rosiak - Łódź
21.06 przez cc na swiat przyszli
Adaś- 2010kg, 46cm dl, 8 pkt
Julia- 2000kg, 50cm dl, 8 pkt.
Wczoraj wrocilismy do domku..
:-):-)
\Malusia88, a jednak szybciej urodziłaś!!!!
Teraz moja kolej.Mam stracha,że hej.Jeszcze tydzień w domu i 5 idę do szpitala.8 mam cesarkę.Jak pomyślę,że to już,to aż skręca mnie w żołądku.
Malusia ogromne gratulacje,Dzieciaczkisa przesliczne..Az sie poplakalam...Bo tak pewnie moje wygladaja juz bo przecie to 33 tydz.
No a to ja z dzis.Ufff ale pilka ihih
witam dawno mnie nie było ale muszę się pochwalić moje pannice 30.06 kończą już 2 miesiąc i tak jak walczyliśmy przez 3, tyg w szpitalu oto by jadły i tyły tak teraz boimy się że są za grube bo maja po 5kg Madzia i 4.500 Kasia ale ogólnie już jest ok ,okres kolek mamy już za sobą i dziewczynki są grzeczne jedzą ,śpią i są bardzo ciekawe świata i oczywiście jak przypadło na bliźniaki robią wszystko równocześnie . Gastone ślicznie wyglądasz, Malusia witaj po stronie rozpakowanych - gratulacje, pozdrawiam wszystkich
cześć dziewczynki
nie było mnie sto lat najpierw problemy z netem później pobyt w szpitalu.....dopadły mnie skurcze w 34 tyg, ale udało się opanowac sytuację więc brzuszek nadal mam dzisiaj wizyta i wszystko bedzie jasne ..... to juz 37 tydzien wiec wszystko moze sie zdarzyc, ale mam nadzieje ze napisze wieczorem co u nas. Miło znowu byc z Wami ))))))