reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
witam dawno mnie nie było ale muszę się pochwalić moje pannice 30.06 kończą już 2 miesiąc i tak jak walczyliśmy przez 3, tyg w szpitalu oto by jadły i tyły tak teraz boimy się że są za grube bo maja po 5kg Madzia i 4.500 Kasia ale ogólnie już jest ok ,okres kolek mamy już za sobą i dziewczynki są grzeczne jedzą ,śpią i są bardzo ciekawe świata i oczywiście jak przypadło na bliźniaki robią wszystko równocześnie ;). Gastone ślicznie wyglądasz, Malusia witaj po stronie rozpakowanych - gratulacje, pozdrawiam wszystkich

21.06 przez cc na swiat przyszli
Adaś- 2010kg, 46cm dl, 8 pkt
Julia- 2000kg, 50cm dl, 8 pkt.
Wczoraj wrocilismy do domku..
:-):-)

Gratulacje-ide zaraz podziwac twe dzidzie:)
Malusia88, a jednak szybciej urodziłaś!!!!
Teraz moja kolej.Mam stracha,że hej.Jeszcze tydzień w domu i 5 idę do szpitala.8 mam cesarkę.Jak pomyślę,że to już,to aż skręca mnie w żołądku.
\
trzyma kciuki!!!!!

Malusia ogromne gratulacje,Dzieciaczkisa przesliczne..Az sie poplakalam...Bo tak pewnie moje wygladaja juz bo przecie to 33 tydz.

No a to ja z dzis.Ufff ale pilka ihih

ale slodkie foto.....

witam dawno mnie nie było ale muszę się pochwalić moje pannice 30.06 kończą już 2 miesiąc i tak jak walczyliśmy przez 3, tyg w szpitalu oto by jadły i tyły tak teraz boimy się że są za grube bo maja po 5kg Madzia i 4.500 Kasia ale ogólnie już jest ok ,okres kolek mamy już za sobą i dziewczynki są grzeczne jedzą ,śpią i są bardzo ciekawe świata i oczywiście jak przypadło na bliźniaki robią wszystko równocześnie ;). Gastone ślicznie wyglądasz, Malusia witaj po stronie rozpakowanych - gratulacje, pozdrawiam wszystkich

Gratulacje za 2 mniechy twych dziewczynek:*

witam:)

ja dzis zaliczylam Zakopane....a jutro ide pilnowac 4 meisiecznej dziewczynki

slodkich snow

gastone no to ja cię przebiję, ja miałam 120cm, ale już w końcówce ciąży . Urodziłam w 36tc. Wydaje mi się że brzuszki z pierwszych ciąż są nieco mniejsze. Z tego co widzę to jest Twoja kolejna ciąża. Ale wiesz, jak leżałam w szpitalu to widziałam wiele brzuchów ciążowych. Niektóre dziewczyny z jednym dzieckiem miały niesamowite giganty. Twój to jest super, bo tylko taka okrągła piłeczka z przodu:tak:

ania1979 gratulacje! Fajne imiona wybrałaś dla dziewczynek. Za kilka lat pewnie będą super oryginalne. Sama zastanawiałam się nad Magdą, jednak mąż chciał Lenkę.

Noo do koncowki mijeszcze troszki zostalo wiec i 120 pewnie przekrocze.Ale w sumie malo o dla mnie wazne.Wazne zeby dziewuchy sie urodzily zdrowe i nie za male.;-)
A ja lece za godzinke na wizytke ;-)

cześć dziewczynki:)
nie było mnie sto lat :) najpierw problemy z netem później pobyt w szpitalu.....dopadły mnie skurcze w 34 tyg, ale udało się opanowac sytuację więc brzuszek nadal mam ;) dzisiaj wizyta i wszystko bedzie jasne ..... to juz 37 tydzien wiec wszystko moze sie zdarzyc, ale mam nadzieje ze napisze wieczorem co u nas. Miło znowu byc z Wami ;)))))))

reklama
cześć dziewczynki:)
nie było mnie sto lat :) najpierw problemy z netem później pobyt w szpitalu.....dopadły mnie skurcze w 34 tyg, ale udało się opanowac sytuację więc brzuszek nadal mam ;) dzisiaj wizyta i wszystko bedzie jasne ..... to juz 37 tydzien wiec wszystko moze sie zdarzyc, ale mam nadzieje ze napisze wieczorem co u nas. Miło znowu byc z Wami ;)))))))

Mi dzisiaj zaczął się 37 tydz.Ja w 33 dostałam skurczy i musieli mnie wywieźć do Ustki,ale sytuacja została opanowana i na 8 lipca mam cesarkę.Ciekawe,która z nas pierwsza urodzi;-)Czekam na wieści jak po wizycie.

Do góry