reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Coraz mniej się ruszają, już nie mają widać miejsca i jeszcze szturchają ale już nie tak mocno. Mój brzuch jest już tak naciągnięty ze boje się ze mi skóra nie wyrobi do terminu 😅
No mnie w środku jakoś nie boli bardzo brzuch, chyba że mnie Olek skopie. Ale ta skóra wkoło pępka to jest masakra... Tak boli i piecze 😭 A jeszcze moja starsza córka z upodobaniem wciska mój prześmieszny dla niej wystający pępek... 😜
A powiedzcie, kupujecie do wyprawki jakieś butelki?

reklama
No mnie w środku jakoś nie boli bardzo brzuch, chyba że mnie Olek skopie. Ale ta skóra wkoło pępka to jest masakra... Tak boli i piecze 😭 A jeszcze moja starsza córka z upodobaniem wciska mój prześmieszny dla niej wystający pępek... 😜
Ja kupiłam i zapakowałam do szpitala butelki z Aventy. Bo jakoś nie wiem ale myśle ze nie będę miała jakoś dużo pokarmu, a tym bardziej dwójkę wykarmić 🙉 o ile da radę to chce ściągać co będzie się dało, żeby dwóch na raz karmić a później to zobaczymy

Ja biorę te co mam w zestawie do laktatora (oczywiście z laktatorem 😅) właśnie z myślą o ściąganiu. Bo jeśli chodzi o mm to oni mają do niego butelki jednorazowe z tego co nam położna mówiła.

Ja kupiłam i zapakowałam do szpitala butelki z Aventy. Bo jakoś nie wiem ale myśle ze nie będę miała jakoś dużo pokarmu, a tym bardziej dwójkę wykarmić 🙉 o ile da radę to chce ściągać co będzie się dało, żeby dwóch na raz karmić a później to zobaczymy
Ja też ogólnie się nastawiam na karmienie piersią, ale u starszej córki miałam różne akcje, w których jednak butelka się przydała. Chyba też kupię Avent. Podobają mi się Mijumi, bo mają taki smoczek jak cycek 😅 Ale ceny oczywiście z kosmosu....

Ja też ogólnie się nastawiam na karmienie piersią, ale u starszej córki miałam różne akcje, w których jednak butelka się przydała. Chyba też kupię Avent. Podobają mi się Mijumi, bo mają taki smoczek jak cycek 😅 Ale ceny oczywiście z kosmosu....
Ja też dokupiłam dodatkowo Avent z tym naturalnym smoczkiem. 🙂 Zobaczymy co się sprawdzi. 😅

No dokładnie gdyby nie te ceny…🙉 Ja jestem ciekawa jak to będzie ze ściąganiem pokarmu, bo ogólnie piersi dużych nie mam i jakoś nie urosły przez 9 miesięcy 😂 chyba ze mi nagle urosną po porodzie 😂

No dokładnie gdyby nie te ceny…🙉 Ja jestem ciekawa jak to będzie ze ściąganiem pokarmu, bo ogólnie piersi dużych nie mam i jakoś nie urosły przez 9 miesięcy 😂 chyba ze mi nagle urosną po porodzie 😂
Ja mam dosc małe piersi. Rozmiar B. Pierwszą córkę karmiłam 1,5 roku. Więc chyba rozmiar nie ma znaczenia.... 😅 Zobaczymy jak się karmi na dwa cycki. Tego sobie nie umiem wyobrazić 🤣

Dziewczyny jak tam Wasze Bąble? Moje coś się słabiej ruszają 😔 Jeszcze tydzień temu było pełne szaleństwo, a dzisiaj musiałam zjeść czekoladę i puścić im muzykę, żeby łaskawie się ruszyły.... Przestraszyłam się że będę musiała pędzić na jakieś ktg 🤨 Może być tak, że już mają mało miejsca? Albo że więcej śpią?
Hejooo wiesz co coś może być że pogoda czy coś. Bo moje w piątek pod ktg szalały strasznie a od soboty blogi spokój. Też się trochę martwię tym ale dają znać o sobie po obiedzie i około 21 zazwyczaj. U nas obecnie 29tc i na mierzeniu w poniedziałek szacowana waga 1250 i 1200

reklama
Do góry