reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Coraz mniej się ruszają, już nie mają widać miejsca i jeszcze szturchają ale już nie tak mocno. Mój brzuch jest już tak naciągnięty ze boje się ze mi skóra nie wyrobi do terminu 😅
No mnie w środku jakoś nie boli bardzo brzuch, chyba że mnie Olek skopie. Ale ta skóra wkoło pępka to jest masakra... Tak boli i piecze 😭 A jeszcze moja starsza córka z upodobaniem wciska mój prześmieszny dla niej wystający pępek... 😜
A powiedzcie, kupujecie do wyprawki jakieś butelki?

reklama
No mnie w środku jakoś nie boli bardzo brzuch, chyba że mnie Olek skopie. Ale ta skóra wkoło pępka to jest masakra... Tak boli i piecze 😭 A jeszcze moja starsza córka z upodobaniem wciska mój prześmieszny dla niej wystający pępek... 😜
Ja kupiłam i zapakowałam do szpitala butelki z Aventy. Bo jakoś nie wiem ale myśle ze nie będę miała jakoś dużo pokarmu, a tym bardziej dwójkę wykarmić 🙉 o ile da radę to chce ściągać co będzie się dało, żeby dwóch na raz karmić a później to zobaczymy

Ja biorę te co mam w zestawie do laktatora (oczywiście z laktatorem 😅) właśnie z myślą o ściąganiu. Bo jeśli chodzi o mm to oni mają do niego butelki jednorazowe z tego co nam położna mówiła.

Ja kupiłam i zapakowałam do szpitala butelki z Aventy. Bo jakoś nie wiem ale myśle ze nie będę miała jakoś dużo pokarmu, a tym bardziej dwójkę wykarmić 🙉 o ile da radę to chce ściągać co będzie się dało, żeby dwóch na raz karmić a później to zobaczymy
Ja też ogólnie się nastawiam na karmienie piersią, ale u starszej córki miałam różne akcje, w których jednak butelka się przydała. Chyba też kupię Avent. Podobają mi się Mijumi, bo mają taki smoczek jak cycek 😅 Ale ceny oczywiście z kosmosu....

Ja też ogólnie się nastawiam na karmienie piersią, ale u starszej córki miałam różne akcje, w których jednak butelka się przydała. Chyba też kupię Avent. Podobają mi się Mijumi, bo mają taki smoczek jak cycek 😅 Ale ceny oczywiście z kosmosu....
Ja też dokupiłam dodatkowo Avent z tym naturalnym smoczkiem. 🙂 Zobaczymy co się sprawdzi. 😅

No dokładnie gdyby nie te ceny…🙉 Ja jestem ciekawa jak to będzie ze ściąganiem pokarmu, bo ogólnie piersi dużych nie mam i jakoś nie urosły przez 9 miesięcy 😂 chyba ze mi nagle urosną po porodzie 😂

No dokładnie gdyby nie te ceny…🙉 Ja jestem ciekawa jak to będzie ze ściąganiem pokarmu, bo ogólnie piersi dużych nie mam i jakoś nie urosły przez 9 miesięcy 😂 chyba ze mi nagle urosną po porodzie 😂
Ja mam dosc małe piersi. Rozmiar B. Pierwszą córkę karmiłam 1,5 roku. Więc chyba rozmiar nie ma znaczenia.... 😅 Zobaczymy jak się karmi na dwa cycki. Tego sobie nie umiem wyobrazić 🤣

Dziewczyny jak tam Wasze Bąble? Moje coś się słabiej ruszają 😔 Jeszcze tydzień temu było pełne szaleństwo, a dzisiaj musiałam zjeść czekoladę i puścić im muzykę, żeby łaskawie się ruszyły.... Przestraszyłam się że będę musiała pędzić na jakieś ktg 🤨 Może być tak, że już mają mało miejsca? Albo że więcej śpią?
Hejooo wiesz co coś może być że pogoda czy coś. Bo moje w piątek pod ktg szalały strasznie a od soboty blogi spokój. Też się trochę martwię tym ale dają znać o sobie po obiedzie i około 21 zazwyczaj. U nas obecnie 29tc i na mierzeniu w poniedziałek szacowana waga 1250 i 1200

reklama
Do góry