reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Mnie jak się położę na boku czasem też jakiś skurcz/ciągnięcie złapie. Takie jak na początku ciąży miałam - trochę jak na okres. Tylko wtedy to było dużo, dużo dłuższe a teraz to chwila i tak jak mówisz, zmienię pozycję i jest ok. Dzieciaki rosną, więc siłą rzeczy ta macica pracuje, plus jak to mi jeden lekarz powiedział, ona nie wie, z będzie CC (pewnie w większości u nas) i się szykuje na poród. 🙂
Oby oby 😉 mój mąż już panikę złapał , żebym w razie co jechała od razu na IP.
No nic trzeba jakoś wytrwać he lżej nie będzie zapewne xd

reklama
Ja torba od grudnia spakowana w razie w, bo mój maz raczej pod wpływem stresu by mi nic potrzebnego nie spakował 😂 Kiedyś wylądowałam z krwawieniem na patologi, pojechałam przebadać się a oni kazali mi zostać a ja bez niczego. Zadzwoniłam do męża żeby mi spakował walizke, to mi jedną koszule spakował i 10 par skarpetek 🤷‍♀️😂 nie wiem po co haha, dlatego już teraz sama się spakowalam dla świetego spokoju żeby tylko musiał torbę do auta zanieść

My na początku w ogóle kupimy chyba tylko 1 łóżeczko. To mieszkanie jest tak malutkie... Ale wolę małe mieszkanie + windę, niż czwarte piętro bez windy...

Jak zaczną pełzać, wtedy planujemy dokupić drugie. Chciałam kupić 2 kołyski z Chicco baby hug, ale zobaczę jak z miejscem.

My na początku w ogóle kupimy chyba tylko 1 łóżeczko. To mieszkanie jest tak malutkie... Ale wolę małe mieszkanie + windę, niż czwarte piętro bez windy...

Jak zaczną pełzać, wtedy planujemy dokupić drugie. Chciałam kupić 2 kołyski z Chicco baby hug, ale zobaczę jak z miejscem.
Ja kupiłam dwa w grudniu bo myślałam ze pewnie podwyżki cen będą w styczniu. I na dzień dzisiejszy zwykle łóżeczko z Allegro jest mniej więcej 200zl droższe 🙈 Te ceny to jest porażka

No ceny poszybowały w górę niestety :/ Ikea już koło 20.12 pozmieniała ceny większości produktów . Akurat nie zdążyłam szafy zamówić i wyszło mi z 400zl drożej niż jak planowałam sobie ja w listopadzie.
Moje koleżanki polecają mi żebym kupiła sobie bujaczki z babybjorn, ale jak oatrze na cenę to nie wiem co myśleć.

No ceny poszybowały w górę niestety :/ Ikea już koło 20.12 pozmieniała ceny większości produktów . Akurat nie zdążyłam szafy zamówić i wyszło mi z 400zl drożej niż jak planowałam sobie ja w listopadzie.
Moje koleżanki polecają mi żebym kupiła sobie bujaczki z babybjorn, ale jak oatrze na cenę to nie wiem co myśleć.
No właśnie o to chodzi, czuje ze ceny będą jeszcze większe tak samo wózków czy wlansie jakich fotelików

reklama
Do góry