reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A jak będzie pozytywny? To co wtedy? 😯 Rety... już w piątek. Ale zleciało 😄
Jakby był pozytywny to mam do niego zadzwonić to „będziemy myśleć” powiedział 🤷‍♀️😅 Oby był negatyw, czuje się dobrze ale teraz dookoła wszyscy mają covida. Chyba najgorszy czas 😱 Zleciało mega szybko, miało być 14tego ale już mu powiedziałam ze nie mogę spać w nocy i już mało ruszają się maluchy, co mnie mega stresuje ostatnio a oni po prostu nie maja już miejsca 🙉

Jakby był pozytywny to mam do niego zadzwonić to „będziemy myśleć” powiedział 🤷‍♀️😅 Oby był negatyw, czuje się dobrze ale teraz dookoła wszyscy mają covida. Chyba najgorszy czas 😱 Zleciało mega szybko, miało być 14tego ale już mu powiedziałam ze nie mogę spać w nocy i już mało ruszają się maluchy, co mnie mega stresuje ostatnio a oni po prostu nie maja już miejsca 🙉
No to musi być negatywny. Trzymamy kciuki, żeby wszystko gładko poszło ❤ Czasami nie ma co zwlekać za długo. To który masz teraz tydzień?
Mnie też stresuje, że się mało ruszają, a mój gin teraz idzie na urlop na tydzień... Że też nie miał kiedy iść 🙄 U mnie dopiero 33 tc ale już codziennie we śnie rodzę 😅

No to musi być negatywny. Trzymamy kciuki, żeby wszystko gładko poszło ❤ Czasami nie ma co zwlekać za długo. To który masz teraz tydzień?
Mnie też stresuje, że się mało ruszają, a mój gin teraz idzie na urlop na tydzień... Że też nie miał kiedy iść 🙄 U mnie dopiero 33 tc ale już codziennie we śnie rodzę 😅
Dzisiaj jeszcze 36+5, w piątek wybije mi równo 37tc. Kurde powiem ci ze mi tak szybko od 32 zleciało do tego 36 ze szok 😱 myślałam ze nie dotrwam serio😃

Dzisiaj jeszcze 36+5, w piątek wybije mi równo 37tc. Kurde powiem ci ze mi tak szybko od 32 zleciało do tego 36 ze szok 😱 myślałam ze nie dotrwam serio😃
Nie martw się:) będzie wszytko dobrze. Test napewno będzie negatywny, trzymam kciuki 😉😘. Heh Jak Ty mowisz ze ciężko spać to ja się boję co ze mną będzie w 37tc, bo ja dopiero 29tc a noc to dla mnie męka okropna. 4 razy do WC minimum i ledwo co wstaje :/ i mimo że próbuje wstać na 2 razy to zawsze jakoś mnie boli przy tym

@Imagi_nacja trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok! Na pewno tak będzie! ✊🥰

Ja od wczoraj jestem w szpitalu, wyskoczyły mi mega próby wątrobowe i kwasy żółciowe, wiec jest podejrzenie cholestazy. 🥺 Mam nadzieję, że uda się to zbić i Dzieciaczki wytrzymają jeszcze kilka tygodni więcej... 🥺

@Imagi_nacja trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok! Na pewno tak będzie! ✊🥰

Ja od wczoraj jestem w szpitalu, wyskoczyły mi mega próby wątrobowe i kwasy żółciowe, wiec jest podejrzenie cholestazy. 🥺 Mam nadzieję, że uda się to zbić i Dzieciaczki wytrzymają jeszcze kilka tygodni więcej... 🥺
Dacie radę ❤️ Czyli tak jak pisałaś wcześniej. Ważne ze w szpitalu bezpieczniej, i wiedzą co robić. W domu więcej strachu. Sama wiem bo teraz tez się zaczęłam ich ruchami stresowac bo mało się ruszają, i odetchnęłam z ulgą wczoraj na tej wizycie. Trzymam za was kciuki żebyście wyszły jeszcze w trójpaku ❤️

Nie martw się:) będzie wszytko dobrze. Test napewno będzie negatywny, trzymam kciuki 😉😘. Heh Jak Ty mowisz ze ciężko spać to ja się boję co ze mną będzie w 37tc, bo ja dopiero 29tc a noc to dla mnie męka okropna. 4 razy do WC minimum i ledwo co wstaje :/ i mimo że próbuje wstać na 2 razy to zawsze jakoś mnie boli przy tym
Nic się nie zmienia a jest wręcz ciężej 😅😂 Mnie cały trzeci trymestr nie odpuszczał ból żeber i to chodzenie do wc po kilka razy, wiecznie człowiek niewyspany

Trzymajcie się ❤ Wiadomo, szpital trochę działa dołująco, ale już niedługo... ostatnia prosta ❤ A miałaś jakieś objawy cholestazy? To słynne swędzenie skóry?

reklama
Trzymajcie się ❤ Wiadomo, szpital trochę działa dołująco, ale już niedługo... ostatnia prosta ❤ A miałaś jakieś objawy cholestazy? To słynne swędzenie skóry?
Właśnie nie bardzo... Wiadomo, że coś mnie tam zaswędziało, ale kogo nie swędzi, zwłaszcza jak się o tym myśli...

Do góry