mama płci męskiej
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ania_ka87 jak Twoja gromadka? Zdrowi juz?
@zuzik85 a jak u Was? Jak sie czujecie?
@apostrofa tez sie czasem odzywaj corcia Ci pomaga przy maluchach?
U mnie z kazdym dniem widac coraz wieksze roznice miedzy chlopcami. Jeden ma od początku problem z przysysaniem do piersi, woli butle i duzo wiecej z niej zjada, smoka ciagnie bardzo chetnie. Drugi uznaje tylko cycka, butle znosi, jak juz wydusi ze mnie ostatnie krople i wtedy laskawie dopije z butelki jakies max 30-40ml, po czym najchętniej by wrocil do cycka "a nuż cos poleci" smoka nie umie ssac, ma przy nim odruch wymiotny. Przez to ze jedza roznie, to i spanie maja popaprane i budza sie od czapy. Na szczęście jeszcze sporo spia w ciagu dnia i da sie cokolwiek zrobić w domu i spedzic czas ze starszym synkiem
Hej! Oj ja tu coraz rzadziej zaglądam....@ania_ka87 jak Twoja gromadka? Zdrowi juz?
@zuzik85 a jak u Was? Jak sie czujecie?
@apostrofa tez sie czasem odzywaj [emoji14] corcia Ci pomaga przy maluchach?
U mnie z kazdym dniem widac coraz wieksze roznice miedzy chlopcami. Jeden ma od początku problem z przysysaniem do piersi, woli butle i duzo wiecej z niej zjada, smoka ciagnie bardzo chetnie. Drugi uznaje tylko cycka, butle znosi, jak juz wydusi ze mnie ostatnie krople i wtedy laskawie dopije z butelki jakies max 30-40ml, po czym najchętniej by wrocil do cycka "a nuż cos poleci" [emoji14] smoka nie umie ssac, ma przy nim odruch wymiotny. Przez to ze jedza roznie, to i spanie maja popaprane i budza sie od czapy. Na szczęście jeszcze sporo spia w ciagu dnia i da sie cokolwiek zrobić w domu i spedzic czas ze starszym synkiem