MMMagdalena
Zaangażowana w BB
Elektryczny to na pewno oszczednosc czasu, wiem ze duzo mam kupuje na aliexpress czyli tym chinskim allegro. Maja tam duzo roznych rzeczy duzo taniej, tylko na paczke czeka sie okolo miesiaca. Jakoscia podobno w niczym sie nie roznia te produkty, ale ja doświadczenia nie mam, to tylko sugestia
Pamietaj, że z laktacja roznie bywa, wtedy nie mialas wiele pokarmu, a teraz moze sie okazac ze dla dwojga wystarczy
O wozkach to ja wiem niewiele, zalezy jakich funkcji oczekujesz, co Ci sie podoba, ile chcesz wydac itd. My kupilismy uzywke jeden obok drugiego. Szalu nie ma, ale jest ok. Gondolki waziutkie, nie wiem jak sie beda miescic chlopaki w zimowych kombinezonach/spiworach, zobaczymy. Tu juz kilka razy byl poruszany temat wozka, nawet nie tak dawno, moze znajdziesz modele o ktorych dziewczyny pisaly
Moze i jest taniej ale takie rzeczy jak laktatot to lepiej kupic ze sprawdzonego zrodla. Nie wiadomo z czego jest wykonany, a czekac na przesylke miesiac i denerwowac sie czy wogole przyjdzie i w jakim stanie to tylko dodatkowe nerwy, ktorych lepiej sobie oszczedzic w tej nowej sytuacji.
Oszczedzac mozna ale nie zdrowiem dziecka.