Z kolezanka sie smiejemy ze druzyne pilkarska bedziemy miec razem. U nich jest juz dwoch chlopcow, a planuja czworke dzieci, naszych bedzie trzech (chociaż nie wykluczamy za pare lat kolejnej ciazy), druga kolezanka tez ma synka. Trzymamy sie dosc blisko (nasi mezowie to przyjaciele od lat), chociaz ciezko sie teraz spotykac, ale jak cala banda podrosnie to bedzie super wspolne zabawy organizowacTo już możesz myśleć o założeniu boy's bandu
reklama
O tototo dokladnie taki juz nasz los ja bylam bardzo zaskoczona tymi ruchami w 14tc, tym bardziej ze dwa tygodnie wczesniej dowiedzialam sie o blizniakach i wszystko bylo nadal szokiemJa poczulam pierwsze ruchy w 14 tyg i stopniowo czestotliwosc i moc kopniakow rosla. Ale my mamy zawsze o cos bedziemy sie martwic a to ze pozno ruchy potem ze za rzadko sa a to ze za slabe a potem ze boli brzuch i moze cos sie dzieje i tak już do porodu a po porodzie to juz wogoleale taki juz nasz los i kochamy te nasze dzieciaki już od momentu malej fasoleczki
Halszka_00
Fanka BB :)
Z kolezanka sie smiejemy ze druzyne pilkarska bedziemy miec razem. U nich jest juz dwoch chlopcow, a planuja czworke dzieci, naszych bedzie trzech (chociaż nie wykluczamy za pare lat kolejnej ciazy), druga kolezanka tez ma synka. Trzymamy sie dosc blisko (nasi mezowie to przyjaciele od lat), chociaz ciezko sie teraz spotykac, ale jak cala banda podrosnie to bedzie super wspolne zabawy organizowac
Na to rzeczywiście się namnożyło tej płci męskiej. Jeśli u mnie teraz wyjdzie, że bliźniaki to będą chłopcy; to moja córka będzie biedna Mając dwóch starszych I dwóch młodszych braci.
W którym tygodniu dowiedzieliście się o płci w trakcie ciąży mnogiej?
W 13tc na prenatalnych gin dal nam jakies 80% pewności ze będą chlopcy, później w 19 potwierdzil no i za kazdym razem tylko sie upewniamyNa to rzeczywiście się namnożyło tej płci męskiej. Jeśli u mnie teraz wyjdzie, że bliźniaki to będą chłopcy; to moja córka będzie biedna Mając dwóch starszych I dwóch młodszych braci.
W którym tygodniu dowiedzieliście się o płci w trakcie ciąży mnogiej?
Halszka_00
W 13tc na prenatalnych gin dal nam jakies 80% pewności ze będą chlopcy, później w 19 potwierdzil no i za kazdym razem tylko sie upewniamy
O kurcze To rzeczywiście mało czasu mi zostało.
U chlopcow latwiej im okreslic na wczesnym etapie. Wiadomo ze zalezy jeszcze od sprzetu i lekarza, ale u nas sie potwierdzilo. W pierwszej ciazy tez sie udalo juz na pierwszych prenatalnych (lekarz mowil ze nasi synowie maja duze klejnoty, moze dlatego tak wczesnie widac ).O kurcze To rzeczywiście mało czasu mi zostało.
mama płci męskiej
Ja dowiedziałam się w 13tyg. zobaczymy czy w następnych badaniach to potwierdzą.
reklama
mama płci męskiej
Gratulacje
Gratulacje i WitamyWitam, jestem tu nowa. Chciałam się przywitać i napisać, że oczekuję bliźniąt. O płci dowiedziałam się dopiero w poniedziałek w 20 t.c. i będziemy mieć parkę :-) Pozdrawiam wszystkich :-)
Podziel się: