reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

dzis na ktg zaczely mi sie skurcze pisac to chyba dobrze dr przeczuwal z tym cieciem. Wczoraj polezala z nami na sali dziewczyna 2h ze skurczami i pilna cesarka wieczor bo miala miec ale za 2tygodnie

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny, a u mnie tragiczne znowu wyniki moczu, ból nerki wczoraj i czekam na wiadomość od lekarki...ale źle to wygląda :(:(:( jestem przerażona :( mam białko w moczy ponad norme, leukocyty kryją pole widzenia, śladowe ketony, erytrocyty (czyli krew) wykryto... jak mnie znowu do szpitala wyśle bede chyba wyć cały dzień :(

@ariska trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj :) super ze juz bedziecie razem

Cesarka odwolana, pediatrzy sie boja o oddech to by to byly wczesniaki i zalecaja poczekac. Bedzie w przyszlym tygodniu chyba ze cos sie ruszy wczesniej to w kazdej chwili bo dzis na ktg lekkie skurcze sie pisaly<br /><br />Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny, a u mnie tragiczne znowu wyniki moczu, ból nerki wczoraj i czekam na wiadomość od lekarki...ale źle to wygląda :(:(:( jestem przerażona :( mam białko w moczy ponad norme, leukocyty kryją pole widzenia, śladowe ketony, erytrocyty (czyli krew) wykryto... jak mnie znowu do szpitala wyśle bede chyba wyć cały dzień :(

Kurcze nie dobrze, no ale jak będzie trzeba iść do szpitala to się nie ma nad czym zastanawiać, tam Ci pomogą i wyniki się poprawią. Nie możesz się stresować.

Cesarka odwolana, pediatrzy sie boja o oddech to by to byly wczesniaki i zalecaja poczekac. Bedzie w przyszlym tygodniu chyba ze cos sie ruszy wczesniej to w kazdej chwili bo dzis na ktg lekkie skurcze sie pisaly<br /><br />Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

o raju! to masz dzień stresu i przeżyć, a sterydy dostałaś tak? to co z tym podkradaniem teraz?? skoro odwołali...jejku trzymaj sie tam Kochana

No to teraz zamiast trzymać kciuki za poród trzymamy, żeby dzieci jeszcze w brzuszku grzecznie posiedziały i się ładnie rozwinęły :)

Kurcze nie dobrze, no ale jak będzie trzeba iść do szpitala to się nie ma nad czym zastanawiać, tam Ci pomogą i wyniki się poprawią. Nie możesz się stresować.

ryczeć mi sie chce na samą myśl :( a jak mnie już do porodu nie wypuszczą? i bede siedziec tam miesiąc albo dwa....umre z tesknoty za córką i w ogóle z rozpaczy :(

Shamel współczuję Ci bardzo i bólu, i stresu :/ może pójdziesz do szpitala na tydzień, dwa, wyleczą wszystko i wrócisz do domu. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej udało się poprawić wyniki.

reklama
Do góry