reklama
25 tydzień, dziś nawet mąż mi nie kazał nigdzie iść a o szkole to zapomnij dziś. Tak właśnie @adunnnia90 dzis dzień lenia i leżę sobie ile sam radęMarti a który tydzień u Ciebie? twardnienie brzucha owszem zdarza się, ale jest sygnałem żeby zwolnić tempok w pierwszej ciąży twardniał mi brzuch od 20tygodnia i wystarczyło poleżeć i odpocząć i przechodziło, ale wiadomo z bliźniakami nic jest proste, pooszczędzaj się dzisiaj i jak nie przejdzie to wtedy jedź to sprawdzić
Kamilllla tak jak pisały dziewczyny- takie krwawienia nie muszą oznaczać najgorszego, najważniejsze aby jak najszybciej udało Ci się dostać do lekarza. Trzymamy kciuki.
Marti92 ja miałam to samo od jakiegoś 18 tyg, lekarz kazał mi wtedy robić wszystko 2 razy wolniej i brać magnez- od razu pomogło
Marti92 ja miałam to samo od jakiegoś 18 tyg, lekarz kazał mi wtedy robić wszystko 2 razy wolniej i brać magnez- od razu pomogło
Shamel
Fanka BB :)
25 tydzień, dziś nawet mąż mi nie kazał nigdzie iść a o szkole to zapomnij dziś. Tak właśnie @adunnnia90 dzis dzień lenia i leżę sobie ile sam radę
25tydzień to już trzeba mocniej się przyoszczędzić, tak jak pisałam wcześniej ja pierwsze twardienie brzucha w pierwszej ciąży z córką miałam w 20tyg, skurcze braxtona-hick. zaczeły się jakos w 25 i musiałam dużo leżeć..więc odpuść nieco i bedzie dobrze dobra herbatka, filmik i pełen chill
Shamel to jesteśmy 2, bo ja mam wrażenie że wyglądam jakbym miała zaraz urodzić a to dopiero początek 24 tygodniadziewczyny, ale macie małe te brzuszki...ja jestem w 13tyg i wyglądam jak wieloryb
dziewczyny a mi jakieś cuda w moczy powychodziły wczoraj;/;/;/ ketony-śladowe, erytrocyty (czyli krew) śladowe, leukocytów 30-50...eh;/;/;/ poszłam znowu dziś na posiew, chociaż ostatni nie pokazał kompeltnie nic;/;/
Mi od początku ciąży źle wyniki moczu wychodziły też, musiałam brać antybiotyk..a jak 3 tygodnie temu w końcu w moczu wyszło wszystko ładnie, to dopadła mnie anemia. Także to chyba taki urok nas podwójnych ciężarówek
Shamel
Fanka BB :)
Mi od początku ciąży źle wyniki moczu wychodziły też, musiałam brać antybiotyk..a jak 3 tygodnie temu w końcu w moczu wyszło wszystko ładnie, to dopadła mnie anemia. Także to chyba taki urok nas podwójnych ciężarówek
eh;/;/ ja własnie też już po antybiotyku bo miałam e.coli a teraz znowu coś...nie wiadomo co.. maskara;/ Alina 1987 widzę że ten sam rocznik co ja to Twoja pierwsza ciąża?
reklama
Podziel się: