reklama
Hej ja to chyba mam największy brzuchol z was tu
@Necia0 jaka laseczka
Ja po szkole ugotowałam makaron z sosem na szybko,zjedliśmy z mężem i położyliśmy się o 18 na "godzinkę",bo zmęczeni i wstaliśmy po 22 teraz jem moje wyczekiwane od rana kanapki z nutella i pije mleczko i dalej w kime ;p miłej nocki dziewczynki
@Necia0 jaka laseczka
Ja po szkole ugotowałam makaron z sosem na szybko,zjedliśmy z mężem i położyliśmy się o 18 na "godzinkę",bo zmęczeni i wstaliśmy po 22 teraz jem moje wyczekiwane od rana kanapki z nutella i pije mleczko i dalej w kime ;p miłej nocki dziewczynki
Dziewczyny wczoraj pisałam wam o tym że rano zauważyłam ze sluzem nitki krwi, a dziś już zaczęłam krwawic jeszcze półtorej godziny i będę usiłowała się zarejestrować do ginekologa. Na szpital nie mogę jechać bo to dopiero 9 tydzień a ciążę ratują w Irlandii od 10 tygodnia, jestem przerażona
Ja tak mialam w Anglii w 8 tyg. Dzwonilam od razu do położnej i gp. Do ginekologa nie było opcji. Na usg i tak czekałam tydzien... A nie mozesz juz zadzwonić do tego lekarza slbo chociaz położnej?? Albo jechac na Early pregnacy unit jesli jest??Dziewczyny wczoraj pisałam wam o tym że rano zauważyłam ze sluzem nitki krwi, a dziś już zaczęłam krwawic jeszcze półtorej godziny i będę usiłowała się zarejestrować do ginekologa. Na szpital nie mogę jechać bo to dopiero 9 tydzień a ciążę ratują w Irlandii od 10 tygodnia, jestem przerażona
Miałam to samo w 9tyg i pojechałam do szpitala i wtedy dowiedziałam się,ze to bliźniaki a krwawienie nie było groźne,to się zdarza często na początku ciąży.A ile się naczekalam w tym szpitalu.Wiem co czujesz,bo tu jest od 8-10 tyg wcześniej nie. Lipa,ze do szpitala nawet nie możesz pojechac,spróbuj się wybrać do lekarza prywatnie jak najszybciej, nie martw się, oby wszystko było Ok, uściski.Dziewczyny wczoraj pisałam wam o tym że rano zauważyłam ze sluzem nitki krwi, a dziś już zaczęłam krwawic jeszcze półtorej godziny i będę usiłowała się zarejestrować do ginekologa. Na szpital nie mogę jechać bo to dopiero 9 tydzień a ciążę ratują w Irlandii od 10 tygodnia, jestem przerażona
Hej dziewczynki. Ja dziś się nie czuje za dobrze,brzuch mnie coś boli i jest napiety taki jak zwykle ostatnio :/ nie idę dziś na zajęcia i zostaje w łóżku. Już mam dość tej Szwecji czasem i tych lekarzy/położnych tu. Wczoraj tak się wkurzyłam,ze nawet głupiego odpowiednika No spy ci nie dadzą czy coś tylko mówią,ze to normalne takie twardnienie brzucha i rozwaliłam filiżankę o ścianę z nerwów o mi trochę ulżyło Eh
Miłego dzionka dla Was
Miłego dzionka dla Was
Shamel
Fanka BB :)
Dziewczyny wczoraj pisałam wam o tym że rano zauważyłam ze sluzem nitki krwi, a dziś już zaczęłam krwawic jeszcze półtorej godziny i będę usiłowała się zarejestrować do ginekologa. Na szpital nie mogę jechać bo to dopiero 9 tydzień a ciążę ratują w Irlandii od 10 tygodnia, jestem przerażona
Kamillla ja tez krwawiłam mocno na początku ale pojechałam natychmiast do szpitala. Na pewno dostaniesz coś na podrzymanie i zakaz seksu... próbuj gdziekolwiek sie umówić, położna czy jakaś przychodnia, to nagły przypadek wiec kurde ktoś Cię musi obejrzeć
adunnnia90
Nie martw sie na zapas. Duzo dziewczyn na krwawienia na poczatku. Wszystko bedzie dobrze[emoji110] [emoji110]Dziewczyny wczoraj pisałam wam o tym że rano zauważyłam ze sluzem nitki krwi, a dziś już zaczęłam krwawic jeszcze półtorej godziny i będę usiłowała się zarejestrować do ginekologa. Na szpital nie mogę jechać bo to dopiero 9 tydzień a ciążę ratują w Irlandii od 10 tygodnia, jestem przerażona
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Kochana poloz sie i odpocznij. Zrob sobie dzisiaj dzien lenia [emoji4]Hej dziewczynki. Ja dziś się nie czuje za dobrze,brzuch mnie coś boli i jest napiety taki jak zwykle ostatnio :/ nie idę dziś na zajęcia i zostaje w łóżku. Już mam dość tej Szwecji czasem i tych lekarzy/położnych tu. Wczoraj tak się wkurzyłam,ze nawet głupiego odpowiednika No spy ci nie dadzą czy coś tylko mówią,ze to normalne takie twardnienie brzucha i rozwaliłam filiżankę o ścianę z nerwów o mi trochę ulżyło Eh
Miłego dzionka dla Was
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Shamel
Hej dziewczynki. Ja dziś się nie czuje za dobrze,brzuch mnie coś boli i jest napiety taki jak zwykle ostatnio :/ nie idę dziś na zajęcia i zostaje w łóżku. Już mam dość tej Szwecji czasem i tych lekarzy/położnych tu. Wczoraj tak się wkurzyłam,ze nawet głupiego odpowiednika No spy ci nie dadzą czy coś tylko mówią,ze to normalne takie twardnienie brzucha i rozwaliłam filiżankę o ścianę z nerwów o mi trochę ulżyło Eh
Miłego dzionka dla Was
Marti a który tydzień u Ciebie? twardnienie brzucha owszem zdarza się, ale jest sygnałem żeby zwolnić tempok w pierwszej ciąży twardniał mi brzuch od 20tygodnia i wystarczyło poleżeć i odpocząć i przechodziło, ale wiadomo z bliźniakami nic jest proste, pooszczędzaj się dzisiaj i jak nie przejdzie to wtedy jedź to sprawdzić
Podziel się: