@Oska305 i @adunnnia90 super wyglądacie ale nie patrzę już na Wasze zdjęcia bo załamuje się moim brzuchem. Ja tak ogólnie to nie przytyłam po całości tylko ten brzuch mam bardzo duży, przy Was wyglądam jakbym zaraz miała rodzić no ale lekarz mówi że moje dzieci duże to nie ma co się dziwić i martwić
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Ile maja Twoje dzieciaczki? [emoji4]@Oska305 i @adunnnia90 super wyglądacie ale nie patrzę już na Wasze zdjęcia bo załamuje się moim brzuchem. Ja tak ogólnie to nie przytyłam po całości tylko ten brzuch mam bardzo duży, przy Was wyglądam jakbym zaraz miała rodzić no ale lekarz mówi że moje dzieci duże to nie ma co się dziwić i martwić
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnie ważenie było 3 tygodnie temu, więc w 20 tygodniu miały po 400 g. Jutro dowiem się ile przytyłyIle maja Twoje dzieciaczki? [emoji4]
adunnnia90
Moje tydzien temu mialy po 450 i 490. To czekam na wiesci z jutrzejszej wizyty [emoji4]Ostatnie ważenie było 3 tygodnie temu, więc w 20 tygodniu miały po 400 g. Jutro dowiem się ile przytyły
reklama
adunnnia90
Super widzisz dalas rade [emoji4] [emoji1] jaki malusi ten Twoj brzusio [emoji5]Zobacz załącznik 820467
No to i ja wreście, mój brzuchol
Podziel się: