reklama
Ja też miałam różne bóle i kłucia w różnych miejscach. Zresztą do tej pory tak mam, a to 24 tydzien. Myślę, że to normalne[emoji4]Kobietki kochane. U mnie dzisiaj 13tc+0 i po pracy czulam bol jakby szyjki.
To normalne czy raczej nie? Przeszlo jak polezalam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie jest to możliwe. Bliznieta jednojajowe powstaja z podzielonej komórki jajowej już po zaplodnieniu. Takie dzieci mają identyczny kod.dna więc muszą być tej samej płci.dziewczyny, bo ja juz nic nie wiem...czy mozliwe jest ze bliźnięta jednojajowe będą różnych płci?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny, bo ja juz nic nie wiem...czy mozliwe jest ze bliźnięta jednojajowe będą różnych płci?
Dzień dobry. Gratuluje wszystkim zdrowych dzidzi my wczoraj byliśmy w gościach to moje dziewczynki tak szalały w brzuszku jak nigdy i tak do nocy aż a tu dostały takie prezenty to się pochwale sukienki zanim założą to trochę minie,ale takie słodkie są te kiecki nie mogę się doczekać już kiedy maluszki będą z nami. Miłego dnia
Załączniki
adunnnia90
Fanka BB :)
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Dzień dobry. Gratuluje wszystkim zdrowych dzidzi my wczoraj byliśmy w gościach to moje dziewczynki tak szalały w brzuszku jak nigdy i tak do nocy aż a tu dostały takie prezenty to się pochwale sukienki zanim założą to trochę minie,ale takie słodkie są te kiecki nie mogę się doczekać już kiedy maluszki będą z nami. Miłego dnia
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: