reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Edyta ja na chwilę obecną jeszcze nie potrzebuje, bo mieszcze sie w te co dotychczas, ale ostatnio udało mi się kupić na jesień 3 przecenione rzeczy w H&M (2xsukienki i bluzkę) z moja karta wyniosło mnie to niecałe 80 zł. Z reguły takie ubrania są dość drogie i raczej przy żadnej z ciąży starałam się w nie nie inwestować prócz spodni które jeszcze gdzieś mam, a przydawaly się pod koniec. Ale wiem że na allegro możesz kupić używane.

reklama
Dziewczyny a jak jest u Was z ubraniami ciążowymi, kupujecie coś? Ja muszę zrobić remont pokoju a z kasą u nas krucho i trochę mi szkoda wydawać pieniądze. Znacie jakieś tanie sklepy? :)
Hej :) Ja wczoraj zrobiłam segregacje ubrań i wszystko za małe prawie,zostało pare ubrań tylko a reszta do torby i na później mam nadzieje. Ja nie kupuje takich typowych ciążowych. Poluje na wyprzedażach w Cubus głównie, większy rozmiar albo h&m tam ostatnio znalazłam taka fajna tunikę sweterkowa za tanioche,trzeba tylko poszperać ;) W Szwecji tu w ogóle drogo i tez musimy trochę zaoszczędzić kaski,ale z mężem zawsze na wyprzedażach coś polujemy dla nas i dla malutkich:)

Mieszkam w małej miejscowości i do takich sklepów jak h&m i innych sieciówek mam ponad 40 km więc jak już pojadę to nie mogę nic przecenionego upolować a ubrania bez przeceny są kosmicznie drogie. Przez internet boję się kupować bo kupiłam sukienkę w c&a na wyprzedaży internetowej to się okazała taką szmatką, że głowa boli.... Na szczęście blisko siebie mam Kik, tam są fajne i tanie ciuszki dla bobasów :D

Witam dziewczyny! Ja dalej w szpitalu na Ujastku. Dostaliśmy sterydy i niby przepływy się poprawiły ale nie chce nas wypuścić [emoji17]u mnie 31t1d[emoji17]dziś miałam wykazy robione których wyniki dopiero za tydzień. Boję się, że będą chcieli mnie zostawić do końca ciąży [emoji17]a tu straszna tęsknota za mężem i dziećmi [emoji21]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny! Ja dalej w szpitalu na Ujastku. Dostaliśmy sterydy i niby przepływy się poprawiły ale nie chce nas wypuścić [emoji17]u mnie 31t1d[emoji17]dziś miałam wykazy robione których wyniki dopiero za tydzień. Boję się, że będą chcieli mnie zostawić do końca ciąży [emoji17]a tu straszna tęsknota za mężem i dziećmi [emoji21]

Z jednej strony dobrze, bo będziesz pod stałą profesjonalną opieką ale z drugiej strony to wielka męczarnia tak leżeć z dala od rodziny. Oby wszystkie wyniki były dobre :)

To jest właśnie chyba to czego obawia się każda z nas- kilka tygodni w szpitalu. Ale najważniejsze żeby Maluchy były zdrowe. Trzymaj się tam i pisz kiedy będzie Ci gorzej[emoji9]

Dzień dobry. Ja się już obudziłam i jem kanapki z nutella. Malutkie w brzuchu szalały i na dodatek tak mi ciężko oddech złapać i mnie boli w klatce :/ masakra

Marti ja też tak czasem miewam, że jakoś mi tak ciężko oddech złapać. Pamiętam że miałam tak w poprzednich ciazach znacznie później niż w teraz :/

reklama
Do góry