Necia0
Fanka BB :)
Olive to okaże się na miejscu.
Nelcia super ze sie w koncu pokazal
Kapinka na pewno wkladki laktacyjne, majtki z siateczki lub te drugie(wielorazowe) kapcie, stanik do karmienia, klapki pod prysznic, zel lub mydlo do ciala i do higieny intymnej, pasta, szczoteczka, recznik duzy i maly(szampon, kosmetyki jak dluzej to i mozesz spakowac suszarke do wlosow chyba ze Ci nie potrzeba). Nie wiem co daje Twoj szpital-musisz sie zorientować-zadzwonic, pojechac.
Moga byc potrzebne(chyba ze daja) wklady poporodowe pampersy dla dzieci i chusteczki, (ja ne wszelki wypadek wzielam smoczki ale nie wiem czy uzyje). Ciuszki na wyjscie i moze na szpital. Najlepiej pytac w danym szpitalu.
Ja juz leze od wczoraj na patologii ciąży-bylo 36+5. Dostałam sterydy wczoraj dawkę i dzisiaj druga. Mialam miec cc 10-tego ale lekarz sie zakrecil i potem stwierdził ze 13 a ja chce11. Zobaczmy co powie wieczorem.
No i wczoraj na wizycie u mojej gin sie wazylam to przytylam 15 kg bez żadnej wagi spadkowej na poczatku. Tylek mnie boli od tych sterydow, a dzieciaki szaleją. Okazalo sie ze jak mi sie brzuch spina to mam skurcze-a myslalam ze tak po prostu jest a skurcze to i brzuch i kręgosłup a tu nie
Anita, jak tam u Ciebie? Jak pobyt w szpitalu?