reklama
Oska fajne bodziaki ja też mam kilka z Auchan. Ja narazie nie kupuje juz ubranek. Będę kupować na bieżąco Tz mam już wszystko na 56 i troszkę na 62 ale powiem wam ze te moje klopsy jeśli dotrwamy do terminu chyba beda spore. Boje się już kupować bo nie wiem co będzie potrzebne. A wiadomo koszty nie są małe.
Z wyprawki mamy juz chyba wszystko. Poza właśnie wózkiem. Nasz nowy kosztuje 2400. To jest dla mnie tak kosmiczna kwota ze chyba dlatego się wstrzymuje no ale jestem zdecydowana na konkretny model a to już coś
Oska masz najlepszy czas na zakupy. Tym bardziej ze płeć juz znacie U mnie 29 +1 od 24 tyg juz sobie nie wyobrażam chodzenia po sklepach bardzo napina mi się brzuch. I już nawet nie chodzi o to ze to jest zagrozenie bo szyjka trzyma tylko zwyczajnie fizycznie się nie da większość kupowałam w necie.
Z wyprawki mamy juz chyba wszystko. Poza właśnie wózkiem. Nasz nowy kosztuje 2400. To jest dla mnie tak kosmiczna kwota ze chyba dlatego się wstrzymuje no ale jestem zdecydowana na konkretny model a to już coś
Oska masz najlepszy czas na zakupy. Tym bardziej ze płeć juz znacie U mnie 29 +1 od 24 tyg juz sobie nie wyobrażam chodzenia po sklepach bardzo napina mi się brzuch. I już nawet nie chodzi o to ze to jest zagrozenie bo szyjka trzyma tylko zwyczajnie fizycznie się nie da większość kupowałam w necie.
malinowa92
Fanka BB :)
Bardo fajny Też mamy !Ja już mam, jestem w 19 tyg. Kupiłam go jakieś dwa tyg temu, bo trafiła się okazja. Mam Doriana. Znalazłam go na olx za 1200 zł, a nowy 2700!![emoji3]Tutaj jest tylko tak wstępnie złożony, więc wygląda jak wygląda. Sprawdziłam i mieści się w drzwi, więc nie żałuję zakupu.[emoji4]
Tez fajne te wózki.
Malinowa a dzieci na zfjeciu wygladaja przeuroczo
nasz wybór to Jedo Fyn Duo. Tez jeden obok drugiego. Ma chyba największe gondole i uda nam się przez zimę pojeździć. Z synkiem używałam przez 8 miesięcy. Spacerówka jest słaba ale kolo 10 miesiąca kupimy juz cos innego. Lepiej składanego. Będzie wchodzić fajna spacerówka z maxi cosi... Kupa kasy na wózki. Ale to jest jednak rzecz która musi bardzo dobrze pasować do potrzeb rodziców.. . Glownie mamy
Malinowa a dzieci na zfjeciu wygladaja przeuroczo
nasz wybór to Jedo Fyn Duo. Tez jeden obok drugiego. Ma chyba największe gondole i uda nam się przez zimę pojeździć. Z synkiem używałam przez 8 miesięcy. Spacerówka jest słaba ale kolo 10 miesiąca kupimy juz cos innego. Lepiej składanego. Będzie wchodzić fajna spacerówka z maxi cosi... Kupa kasy na wózki. Ale to jest jednak rzecz która musi bardzo dobrze pasować do potrzeb rodziców.. . Glownie mamy
I jak Wam się sprawuje ten wozek?? Słodkie Skarby[emoji7] [emoji7]Bardo fajny Też mamy !
malinowa92
Ja jestem mega zadowolona.. fajnie się prowadzi jest lekki fakt faktem ma mniej miejsca jak ten jeden za drugim, ale ja osobiście jestem zadowolonaI jak Wam się sprawuje ten wozek?? Słodkie Skarby[emoji7] [emoji7]
Kaska_96
Hej. Właśnie wracam z IP. Wszystko w porządku z maluchami - tylko zastanawia mnie czy różnica w gramaturze jest ok. synek wazy 436 g a córcia 367 g - 21+2 tc
A co do wózka zamówiłam o taki
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Hej. To super, że wszystko w porządku[emoji4] . Z wagą niestety nie pomogę, bo się nie znam. A lekarz coś mówił?Hej. Właśnie wracam z IP. Wszystko w porządku z maluchami - tylko zastanawia mnie czy różnica w gramaturze jest ok. synek wazy 436 g a córcia 367 g - 21+2 tc
Kaska_96
No właśnie nic ;(Hej. To super, że wszystko w porządku[emoji4] . Z wagą niestety nie pomogę, bo się nie znam. A lekarz coś mówił?
reklama
Podziel się: