reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

I mamuśki w Auchan jest promocja na bodziaki 100% bawełny po 6 zł
1498826824-aaaaaa.jpeg

reklama
Oska fajne bodziaki :) ja też mam kilka z Auchan. Ja narazie nie kupuje juz ubranek. Będę kupować na bieżąco Tz mam już wszystko na 56 i troszkę na 62 ale powiem wam ze te moje klopsy jeśli dotrwamy do terminu chyba beda spore. Boje się już kupować bo nie wiem co będzie potrzebne. A wiadomo koszty nie są małe.

Z wyprawki mamy juz chyba wszystko. Poza właśnie wózkiem. Nasz nowy kosztuje 2400. To jest dla mnie tak kosmiczna kwota ze chyba dlatego się wstrzymuje :baffled::baffled: no ale jestem zdecydowana na konkretny model a to już coś :-D

Oska masz najlepszy czas na zakupy. Tym bardziej ze płeć juz znacie :) U mnie 29 +1 od 24 tyg juz sobie nie wyobrażam chodzenia po sklepach bardzo napina mi się brzuch. I już nawet nie chodzi o to ze to jest zagrozenie bo szyjka trzyma tylko zwyczajnie fizycznie się nie da :( większość kupowałam w necie.

Ja już mam, jestem w 19 tyg. Kupiłam go jakieś dwa tyg temu, bo trafiła się okazja. Mam Doriana. Znalazłam go na olx za 1200 zł, a nowy 2700!![emoji3]
1498826663-aaaaaa.jpeg
Tutaj jest tylko tak wstępnie złożony, więc wygląda jak wygląda. Sprawdziłam i mieści się w drzwi, więc nie żałuję zakupu.[emoji4]
Bardo fajny Też mamy ! :)
1498835338-aaaaaa.jpeg

Tez fajne te wózki. :)

Malinowa a dzieci na zfjeciu wygladaja przeuroczo ;)

nasz wybór to Jedo Fyn Duo. Tez jeden obok drugiego. Ma chyba największe gondole i uda nam się przez zimę pojeździć. Z synkiem używałam przez 8 miesięcy. Spacerówka jest słaba ale kolo 10 miesiąca kupimy juz cos innego. Lepiej składanego. Będzie wchodzić fajna spacerówka z maxi cosi... Kupa kasy na wózki. Ale to jest jednak rzecz która musi bardzo dobrze pasować do potrzeb rodziców.. . Glownie mamy :happy:

Hej. Właśnie wracam z IP. Wszystko w porządku z maluchami - tylko zastanawia mnie czy różnica w gramaturze jest ok. synek wazy 436 g a córcia 367 g ;) - 21+2 tc

A co do wózka zamówiłam o taki
1498903879-aaaaaa.png

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej. Właśnie wracam z IP. Wszystko w porządku z maluchami - tylko zastanawia mnie czy różnica w gramaturze jest ok. synek wazy 436 g a córcia 367 g ;) - 21+2 tc

A co do wózka zamówiłam o taki
1498903879-aaaaaa.png

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. To super, że wszystko w porządku[emoji4] . Z wagą niestety nie pomogę, bo się nie znam. A lekarz coś mówił?

reklama
Ja jestem w 19 tyg i moje maluchy na ostatnim usg miały 227 i 234 g. Lekarz też nic nie mówił, więc to może nic niepokojącego. Głowa do góry [emoji11]

Do góry