reklama
Heda
Fanka BB :)
To nie jest źle dzieciaki duże a po sterydach napewno dadzą radę. Powoli oswoisz się z myślą że 2 małe króliczki na święta będą już z tobą... Powodzenia i trzymam kciuki.Chlopczyk ma juz 2500g a dziewczynka 1970g. Takze Maly przybral 400g w dwa tyg a Mala jedynie 200g. Nie dociera do mnie, ze w Swieta bedziemy juz w czworke!
@Suelen mam nadzieję że lekarze coś wymyślą by potrzymać was jeszcze w tym składzie chociaż do 1 mają...
malinowa92
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za was!!
Heda
Podobno to pomaga... Nie jest najgorzej już 31tc, biorąc pod uwagę że co chwilę masz jakieś przeboje i ladujesz w szpitalu to i tak ładnie. Liczę na to że jeszcze 2 tygodnie posiedzi te twoje maluszki... I dobija do tych magicznych 2kg w brzuszku a nie poza nim? A pamiętasz ile ostatnio maleństwa ważyły?
[/QUOTE]Podobno to pomaga... Nie jest najgorzej już 31tc, biorąc pod uwagę że co chwilę masz jakieś przeboje i ladujesz w szpitalu to i tak ładnie. Liczę na to że jeszcze 2 tygodnie posiedzi te twoje maluszki... I dobija do tych magicznych 2kg w brzuszku a nie poza nim? A pamiętasz ile ostatnio maleństwa ważyły?
2 tygodnie temu 1200g i 1220g, usg przelozoni mi na jutro, bo nie chcieli juz tak uciskac brzuchs, gdyz bardzo wrazliwy jest na dotyk.
Heda
2 tygodnie temu 1200g i 1220g, usg przelozoni mi na jutro, bo nie chcieli juz tak uciskac brzuchs, gdyz bardzo wrazliwy jest na dotyk.
[/QUOTE]
To napewno już mają ok 1600g, jakoś się to wszystko poukłada, i tak jak dziewczyny pisały póki wody nie odeszły jest szansa na zatrzymanie ich w brzuszku... Dacie radę...
Współczuję tylko świat w szpitalu...
Suelen duży przytulas... A synek z kim został w domku? Z tatą?
[/QUOTE]
[/QUOTE]
To napewno już mają ok 1600g, jakoś się to wszystko poukłada, i tak jak dziewczyny pisały póki wody nie odeszły jest szansa na zatrzymanie ich w brzuszku... Dacie radę...
Współczuję tylko świat w szpitalu...
Suelen duży przytulas... A synek z kim został w domku? Z tatą?
reklama
Podziel się: