Jak leżałam w szpitalu to dziewczyna byla podpięta do tej pompy i juz po jakimś czasie jej to pomogło,więc myślę że i tobie pomoże,3mam kciuki i powodzenia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak leżałam w szpitalu to dziewczyna byla podpięta do tej pompy i juz po jakimś czasie jej to pomogło,więc myślę że i tobie pomoże,3mam kciuki i powodzenia
4,5 kg wow... Będziesz chudsza po ciąży jak przed...
W Polsce z tego co wiem nie zakładają ale takie rajstopy to całkiem dobry pomysł... To piątek już tuż tuż... Masz nie całe 2 dni by oswoić się z myślą że maluch zaraz będą...W koncu odlacza mnie od ktg i prZeniosa na normalna sale! Cesarka planowana na piatek na 13, czyli 7 rano w Polsce. Nie czuje sie jakos psychicznie gotowa
Ja to przytylam az 20kg, wczesniej to bylam bardzo aktywna, basen, rower, spacery, ping pong i tego ruchu najbardziej mi brakuje! Najbardziej sie ciesze, ze ze szpitala wyjde kilka kilo lzejsza czy w Polsce tez w szpitalu zakladaja rajstopy uciskowe? Bo spytalam sie lekarki czy testament powinnam juz pisac ale powoedziala, ze to na poprawe krazenia na wszelki wypadek bo mam stopy zbyt spuchniete...
Suelen,
A jak u Ciebie?
Dziekuje Kochana, ale ja mam cesarke w piatek wiec w piatek jak wstaniecie to ja juz bede pewnie po, chyba ze bardzo wczesnie wstajecie ;-)Ja przytyłam 6.5 kg(tyle było 2tyg temu) zobaczymy jutro ile waga będzie pokazywała.
Melponea 8 lat temu nie dawali takich rajstop-przynajmniej u mnie.
To będę zasypiala trzymając kciuki bo rano jak wstanę to możesz już być po wszystkim z dwójką cudownych maleństw przy sobie A gotowym to ciężko być na tak ważne wydarzenie-nie mysl o tym, będzie dobrze zobaczysz-wszystkie tu jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki za Waszą trójkę!
Jak okazja to kupuj...Dziewczyny.. mam okazję kupić w fajnej cenie fajne leżaczki dwa...ale zastanawiam się czy jest sens? Niby to prawie 27tc, czy któraś kupowała już na takim etapie ?