reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Malinowa tak jak pisza dziewczyny-kupuj następna okazja może się już tak szybko nie trafić. Mój wózek dzisiaj będzie jechal-odbiór w sobotę:D
Ja już po drinku-cytrynowa mi dali ale nie wiem która gorsza-po tamtej było mi niedobrze a tu tylko krzywilam się podczas picia. Jeszcze dwa klucia i szybko na wizyte-o 12 mam-chyba się wyrobie:p
Miłego dnia jeśli wizytujecie to trzymam kciuki!

reklama
Kciuki dzialaja, u nas lepiej, leki dzialaja bo skurcze mniejsze sie rysuja na ktg [emoji4]

Tylko znowu dzis nie zrobili usg, jutro zrobia i jak bedzie ok usg, ktg i wyniki z rana dadza mi pod rygorem i wytycznymi szanse wyjsc na swieta.

Trzymam kciuki za święta w domku... Nawet w łóżku jest dużo lepiej jak w szpitalu...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Suelen dalej trzymam kciuki oby się udało!

Ja jeszcze wyników nie mam. Ale ważę już 63 czyli 8kg już na plusie-jak tak waga będzie szła do góry to do końca ciazy drugie tyle przytyje-dzisiaj ważona na czczo i przez 2 tyg przybylo 1.5 kg przeraża mnie to:o
Nie wiem ile ważą moje dzieci-nie ma tego w pakiecie żeby tak dokładnie zrobili usg. Ale ułożenie mają poziome 69, dziewczynka u góry i kopie brata w głowę i wzajemnie :D:p
Szyjke mam długa-4 z czymś prawie 5. Kolejna wizyta za 2 tyg. Znowu mam.zrobić mocz tylko tym razem na miejscu (chyba ma wątpliwości co do czasu albo doklsdnosc ich badan) I już mnie uprzedziła że zaczniemy wszystko planować do cesarki...

Miłego dnia!!!!

Ja tez po wizycie,szyjka 2cm,dziewczynki ułożone główkami w dół,jedna waży 2000 a druga 2100,wszystko ok,teraz tylko święta przeżyć jakoś i dotrwać do 24 kwietnia.A niedługo będę tulila swoje dziewczynki, Suelen 3mam kciuki żebyś święta spędziła w domu z rodziną, wiadomo ,ze jak trzeba to trzeba ale nie ma to jak w domu,powodzenia :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na chwilkę. Jutro widzę mam sporo do nadrobienia :)

Ale chciałam wam pokazać jak uczulil nas żel Nivea po 5 latach stosowania. :( juz nie użyje przy blizniakach. Biedny mój Jaś. :( Miał aż poparzenia. Użyliśmy Fenistil i jest lepiej.
20170413_204959.jpg

Załączniki

• 20170413_204959.jpg
    20170413_204959.jpg
    205,9 KB · Wyświetleń: 422
I dzis nie wychodze [emoji22]

Po badaniu macica bardzo reaktywna :(

A robili ci to USG w końcu...
Odpoczywaj w szpitalu zaciskając nóżki. Jechać panny jeszcze siedzą. Jeśli coś nie tak z macica to lepiej że będziesz w szpitalu pod kroplówką niż potem na gwałt jechać do szpitala... Dasz radę dla tych małych księżniczek...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
Suelen przykro mi, że na święta w domu ale jeśli to ma pomóc dziewczynkom aby nadal siedziały to nie ma co ryzykować. Życzę Ci wytrwałości i ślę cieplutkie uściski!!!

Melponea jak tam? Już w trójeczke jesteście???

Do góry