reklama
lile
Fanka BB :)
I ja :-) Basia, 31 lat, druga ciaza - mam juz 6cioletniego synka, teraz 2k2o, chlopiec i dziewczynka, 27 tc. A wózek kupuje TFK. Nic innego u nas chyba nie dalo by rady przejechac [emoji23].
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Heda
Ja bym chciała wózek jeden obok drugiego. Ale wybór jest marny może 2 albo 3 do wyboru. A pojedyńcze są takie śliczne....Ja się tak nie bawię.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
malinowa92
Heda dokładnie ! Pojedyncze są tak piękne i tyle do wyboru(
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Trójpaczek
Też chciałam go kupić ale mega drogi jest. A że koleżanka Taniej zaproponowala to biorę bebetto.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Cena paskudna na moje szczescie moj tata chce kupic.Też chciałam go kupić ale mega drogi jest. A że koleżanka Taniej zaproponowala to biorę bebetto.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nadia lat 26 pierwsza ciąża bliźniacza 2k2o , 6 tydz + 2. Powiedzcie mi proszę jak się czułyście na tak wczesnym etapie ciąży bo ja muszę przyznać ze jest koszmarnie - cały czas mdłości, jak nie boli mnie podbrzusze to boli mnie żołądek, są chwile ze nie mogę stać na nogach bo czuje jakbym miała za chwile zemdleć. Czy u Was też to tak wyglądało na początku ??
Ania121986
Zaangażowana w BB
Musisz poczekać, aż ktoraś z dziewczyn Ci odpisze, ja nie pomogę, bo miałam to szczęście, że wszystkie dolegliwości początku ciąży mnie ominęłyNadia lat 26 pierwsza ciąża bliźniacza 2k2o , 6 tydz + 2. Powiedzcie mi proszę jak się czułyście na tak wczesnym etapie ciąży bo ja muszę przyznać ze jest koszmarnie - cały czas mdłości, jak nie boli mnie podbrzusze to boli mnie żołądek, są chwile ze nie mogę stać na nogach bo czuje jakbym miała za chwile zemdleć. Czy u Was też to tak wyglądało na początku ??
Szczerze? Koszmarnie wymiotowałam non stop, na przemian miałam mdłości, wszystko mnie bolało, byłam bez sił, a brzuch bolał jak okres.Nadia lat 26 pierwsza ciąża bliźniacza 2k2o , 6 tydz + 2. Powiedzcie mi proszę jak się czułyście na tak wczesnym etapie ciąży bo ja muszę przyznać ze jest koszmarnie - cały czas mdłości, jak nie boli mnie podbrzusze to boli mnie żołądek, są chwile ze nie mogę stać na nogach bo czuje jakbym miała za chwile zemdleć. Czy u Was też to tak wyglądało na początku ??
Później minęło ok. 15-16 tygodnia.
reklama
malinowa92
Nadia mnie te dolegliwości ominely może bardziej spiaca byłam w dzień i osłabiona.
Podziel się: