reklama
Heda
Fanka BB :)
Suelen i jak to cudo w prowadzeniu? Nie jest ciężko skręcić, poderwać do góry by wjechać na krawężniki...?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obydwoje z mezem bylismy w szoku jak leciutko sie prowadzi i podbija. Gondole wypina i wpina sie latwo. Poza cena nie mialam sie czego przyczepic.Suelen i jak to cudo w prowadzeniu? Nie jest ciężko skręcić, poderwać do góry by wjechać na krawężniki...?
Heda
Ja się w czwartek wybiorę do sklepu podotykać. Może coś mi się spodoba.
A wiesz, ze nie wiem jaka dlugosc. Fakt, iz dlugi jest jak tramwaj, ale zadne nie zaslania zadnego, ani nie jest pod.Suelen to najważniejsze, że super się prowadzi. A czy na długość, jak są dwie gondole, to faktycznie jest ok.2 m?
U mnie kosztuje ok. £ 900 3w1
900£ to niezla cena jak 3w1, ja akurat bylam w drogim sklepie w Łodzi, ale chcialam go obejrzef. Pani mi wyliczyl 3w1 na 5600pln [emoji44]
malinowa92
Suelen dokładnie! Chcą tylko na tym zarobić.. A znów ile te dzieci w tych wózkach będą. Niektóre to nawet leżeć w nich nie chcą
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja mam wózek tfk, dziewczyny mają 4 miesiące i w kombinezonie na styk się mieszczą na szerokość. Wózki bliźniacze są dużo węższe niż pojedyncze. Z wózka jestem zadowolona, łatwo się prowadzi pomimo tego że już 12 kilo w nim wożę
Podziel się: