reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

To i ja :) Dagmara, lat 33, synek 6 lat i ciaza blizniacza 2k2o, najprawdopodbniej dwie dziewczynki.

Ja chyba stawiam na wozek.abc design zoom.

reklama
I ja :-) Basia, 31 lat, druga ciaza - mam juz 6cioletniego synka, teraz 2k2o, chlopiec i dziewczynka, 27 tc. A wózek kupuje TFK. Nic innego u nas chyba nie dalo by rady przejechac [emoji23].

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym chciała wózek jeden obok drugiego. Ale wybór jest marny może 2 albo 3 do wyboru. A pojedyńcze są takie śliczne....Ja się tak nie bawię.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadia lat 26 pierwsza ciąża bliźniacza 2k2o , 6 tydz + 2. Powiedzcie mi proszę jak się czułyście na tak wczesnym etapie ciąży bo ja muszę przyznać ze jest koszmarnie - cały czas mdłości, jak nie boli mnie podbrzusze to boli mnie żołądek, są chwile ze nie mogę stać na nogach bo czuje jakbym miała za chwile zemdleć. Czy u Was też to tak wyglądało na początku ??

Nadia lat 26 pierwsza ciąża bliźniacza 2k2o , 6 tydz + 2. Powiedzcie mi proszę jak się czułyście na tak wczesnym etapie ciąży bo ja muszę przyznać ze jest koszmarnie - cały czas mdłości, jak nie boli mnie podbrzusze to boli mnie żołądek, są chwile ze nie mogę stać na nogach bo czuje jakbym miała za chwile zemdleć. Czy u Was też to tak wyglądało na początku ??
Musisz poczekać, aż ktoraś z dziewczyn Ci odpisze, ja nie pomogę, bo miałam to szczęście, że wszystkie dolegliwości początku ciąży mnie ominęły :)

f2w3rjjgixtyrr97.png

Szczerze? Koszmarnie :( wymiotowałam non stop, na przemian miałam mdłości, wszystko mnie bolało, byłam bez sił, a brzuch bolał jak okres.

Później minęło ok. 15-16 tygodnia.

reklama
Do góry