reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Gdzie kupię stanik do karmienia na bardzo duże cyce? :-)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ten z H&M i jak dla mnie najwygodniejszy nic nie pije nic nie ciśnie nie czuc go wcale wczensiej kupilam tez jeden w H&M taki bardziej stanikowy i zaraz wyladowal w szufladzie a te sprzedawane sa 2pack [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam ten z H&M i jak dla mnie najwygodniejszy nic nie pije nic nie ciśnie nie czuc go wcale wczensiej kupilam tez jeden w H&M taki bardziej stanikowy i zaraz wyladowal w szufladzie a te sprzedawane sa 2pack [emoji4]

Zosia moze glupia prosba, ale jakbys znalazla zdjecie na stronie i pokazala bylabym bardzo wdzieczna :)

Też miałam mieć to robione ale przez pobyt w szpitalu nie wróciłam na czas do Norwegii. Międzyczasie w Polsce puls i ciśnienie się unormowało. Od 2 dni jestem znowu w Norwegii i zaczyna się ta sama bajka, ciśnienie rośnie puls też...Chyba mam uczulenie na Norwegie[emoji52]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie cisnienie super jest tylko gdzie nie jestem to mnie chwala ze super cisnienie ale mam ataki takie a to jiz trwa od ponad 6tyg

Zosia moze glupia prosba, ale jakbys znalazla zdjecie na stronie i pokazala bylabym bardzo wdzieczna :)

Tylko cena jest w kr norweskiej nie w złotówkach [emoji4]
1485005913-aaaaaa.jpeg
1485005919-aaaaaa.jpeg

A ten sie nie sprawdzil kompletnie pily mnie strasznie takie dwa male usztywniacze po bokach
1485005956-aaaaaa.jpeg

Zosia a jak twoi chłopcy? Teraz, już równo rosną? I który to tydzień u ciebie 25, 26?

U nas wszystko dobrze 25t roznica pomiedzy maluchami jest od samego poczatku i raczej już sie nie wyrowna nadal mamy kontrole co tydzien na usg i od 23tyg co 2 tyg na badanie krwi, moczu, cisnienia i szyjki macicy wszytskie wyniki super więc odliczam tygodnie ogarniam wyprawke i pokoj dla nas i chłopaków [emoji7][emoji8]

reklama
U nas wszystko dobrze 25t roznica pomiedzy maluchami jest od samego poczatku i raczej już sie nie wyrowna nadal mamy kontrole co tydzien na usg i od 23tyg co 2 tyg na badanie krwi, moczu, cisnienia i szyjki macicy wszytskie wyniki super więc odliczam tygodnie ogarniam wyprawke i pokoj dla nas i chłopaków [emoji7][emoji8]

Ważne by obaj przybierali na wadze. Co do wyprawki to jest tego sporo. Zdecydowałaś już się na wózek? Chcesz kupić ty w Norwegii czy raczej w Polsce? Mi się podoba baby jogger i tkf ale w Norwegii wszystkie są czarne.

Do góry