reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Cat,pewnie juz tulisz swoje malenstwa;)
Dzieki za rady,wstepnie rozgladalam sie za wozkiem,czytalam opinie itd.Zdecydowalam sie wstepnie na tako duo jumper, (przydaloby sie na wiosne obejrzec go),choc jeszcze jest tyle czasu,ale szukam w necie w wolnej chwili.
Mam pytanko czy mialyscie klucie w dole po prawej stronie brzucha?Najpierw bylo delikatne,a pozniej bylo bardzo nieprzyjemne klucie,wzielam nospe,zadzwonilam do gin i po 2godz.od tel.mi przeszlo.. :p Nie chce wyjsc na osobe przewrazliwiona,ale boje sie o te moje groszki.

Mialam klucia (szczególnie na początku), ciągniecia, bole jak na okres, uczucie jakby cos rozpierało, oj typow bolu w ciąży jest cala masa. Wszystko normalne. Oby tylko regularnych skurczy nie odczuwać i nie krwawic.

reklama
jjka,czasami brzucho mi twardnieje :| w poprzedniej ciazy zaobserwowalam to po 7mcu,a teraz czasami zlapie,ale biore zaraz nospe i mgb6 i przechodzi;)

Sila,jeszcze czas mam to fakt,ale mieszkam w malym miescie i z wozkami ciezko,dlatego w wolnej chwili przegladam;)
O samochod sie nie martwie,mamy spory wiec bez problemu wszedlby,gorzej byloby w mieszkaniu i w sklepach.

Cat,jak sie czujesz i jak Twoje dziewczynki?

Dnia 27.10 o godzinie 10.20 przyszła na świat Amelia 2480 g i 51 cm, kolejno o godzinie 10.21 urodziła się Zuzanna 2285 g i 50 cm. Jak dla mnie cesarka to istna rewelacja :-) po ok 6 h juz latałam, wolno ale było naprawdę ok.

Ostatnia edycja:
Na różowo Zuzia a na żółto Amelia

Załączniki

• 1414606169207.jpg
    1414606169207.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 88
  • 1414606182949.jpg
    1414606182949.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 89
reklama
cat, aga serdecznie gratuluje :-) !! Bardzo ładne wagi dzieciaczków :p

A my wyszlismy dopiero w poniedzialek ze szpitala, 3 tyg od porodu, małe ważą 2005 i 2225, więc troche im brakuje jeszcze do waszych szkrabów, ale apetyt mają wiec urosną :-DKarmie swoim ale na laktatorze jade niestety :/

Witam nowe przyszłe mamusie na forum, sporo juz nas znowu :)

Do góry