reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witaj anham
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
gratuluje podwojnego szczescia.... ;-)

cat super gratuluje
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Zdrówka dla Ciebie i dziewczynek
a dziewczynki cudne !!

reklama
Dziękuję dziewczyny za każdy dzień wsparcia i możliwość dzielenia się z Wami radosnym chwilami i tymi smutnymi. Mi dużo dało to forum -nadzieję, że musi być dobrze ale i zdrowy rozsądek- nauka cieszenia się z zaliczonego każdego dnia ciąży, który zbliżał do bezpiecznego terminu porodu.Kocham moje dzieci ponad wszystko i ryczę ze szczęścia jak na nie patrzę. Dzięki dziewczyny za wszystko :-)

hej dziewczyny melduję sie po wizycie , ale najpierw chciałam Cat pogratulować , dziewczynki są cudne , jejku aż ci zazdroszczę , że masz już je przy sobie :-) teraz tylko nich się zdrowo chowają i dają mamie wyspać .
Marta a ile miała twoje dziewczynki jak się urodziły?

a my po wizycie jak najbardziej zadowoleni , wszystko jak na razie książkowo .Chłopcy ważą praktycznie równiutko po 600g , czyli jak nas upewnił lekarz jak najbardziej w normie , jeden główka do góy drugi w dół , ale chyba znaczenia to nie ma bo i tak nie wyobrażam sobie innego zakończenia ja planowane cc .Mam mnóstwo badań do zrobienia w tym glukozę......A i po 11.11 na odział na serydy na płucka profilkaycznie .Teraz mam pytanie do tych mam juz poo , jak to wygląda czy te sterydy zawsze podawane są w formie zastrzyku , ile czasu spędzę na oddziale ?? oczywiście już zapomniałam się spytać lekarza
Dziewczyny a macie juz wybrane imiona dla maluszków?
I wiam nowa podwójna mamusie

Witam
Cat4 gratuluje,dziewczynki przesłodkie;) ja mam termin na marzec. Z ostatniego usg wyszlo ze parka;) slabo czuje ruchy malenstw i ciagle sie stresuje...
podczytuje tu przyszle podwojne mamusie ;)
pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny, dopiero sie ogarnęłam, mam chwilę (dosłownie) to piszę. Lekko nie jest, dziewczyny wiszą przy cycku non stop i musze dokarmiać bo ciagle głodne, niestety chyba nie uda mi sie rozkręcić przez to laktacji, ale nic nie poradzę, juz więcej od siebie dac nie mogę, a przecież jest jeszcze Juleczka króra też potrzebuje mamy. Trzymam za Was kciuki, zeby Wam udało się wykarmić piersią bąbelki. Jestem zmęczona i troche zdołowana całą sytuacją, ale mam nadzieje że to minie jak najszybciej. Dzięki za ten wspólnie spędzony czas, pozdrawiam Was gorąco i zmykam na wątek niemowlaczkowy. Buźka

Do góry