reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ania, ale tam ogólnie nie jest źle :)
Opieka dla maluchów przednia, a to najważniejsze. No i może ty nie będziesz musiała zwiedzac jak ja OION - u tego ci życzę.

reklama
Ania ja tez zamierzam w Bizielu rodzic tam jest najlepszy oddział neonatologiczny i nam lekarza z tego szpitala-Maciej Socha, młody ale doświadczony i specjalizuje się w ciazach bliźniaczych. drogi jest ale cóż :confused: /opinie na znanylekarz.pl/ widzę ze w podobnym terminie jesteśmy,też jetes z bydg? ;)

AniaM81 mnie od poczatku ciąży bolał na dole brzucha i w pachwinach, ale lekarz mówił ze to normalne bo rozciąga się macica i więzadła na których jest umieszczona. Mnie pomagały spacery. Poprostu trzeba było je rozchodzic :) Teraz już niestety nic nie pomaga a kazdy spacer to nie lada wysiłek i do tego strasznie spuchniete nogi mam. Ale trzeba to wszystko znieść żeby później cieszyć się maluszkami. Jak już się pojawią to zapomnimy o wszystkim co złe:)
A_nka ja na cukrzyce choruję już od kilku lat. Jestem insulinozalezna. Ale o dziwo w okresie ciąży mój cukier się unormowal i insuline biorę tylko szybko działająca gdy cukier się podwyzzszy, aczkolwiek zadko się to zdarza na szczęście :) Mam nadzieje że po ciąży też tak będzie.

Majeczka no to ja jestem po ciąży już prawie 6tyg, a cukier kosmiczny miałam wczoraj test obciążenia glukozą i wyniki masakra.
Na czczo: 178 po 1h: 215 po 2h: 249

Leżę właśnie w szpitalu na unormowaniu dziadostwa. Diabetolog zdiagnozowała mój typ cukrzycy jako I czyli też insulinozależny.

Ania ja tez zamierzam w Bizielu rodzic tam jest najlepszy oddział neonatologiczny i nam lekarza z tego szpitala-Maciej Socha, młody ale doświadczony i specjalizuje się w ciazach bliźniaczych. drogi jest ale cóż :confused: /opinie na znanylekarz.pl/ widzę ze w podobnym terminie jesteśmy,też jetes z bydg? ;)
Jestem z Bydgoszczy :)
No Ja chodze też prywatnie ale do dr Sztenca z Szubina on jest z MSWiA ale z tego co sie dowiadywałam to i tak pewnie czeka mnie Biziel

reklama
No właśnie... A oddział patologii / ale tej wczesnej,nie wiem jak ten drugi/super-nowiutki odremontowany sale i łazienki normalnie na poziomie... aż przyjemnie... ;) moja bratowa urodziła tam we wtorek wiec będę miała świeże relacje jak porodówka i poporodowa wygląda :)

Do góry