reklama
Dziewczynki co z Waszego doświadczenia potrzebne jest do szpitala- dla mamy i dla dzieci? Wiadomo, że każdy szpital ma inną listę, ale nie wszystko się przydaje.
Ja dopiero zabieram się za zakupy wyprawkowe, więc będę wdzięczna za Wasze radyOczywiście Dziewczyny, które rodziły w Orłowskim, będę wdzięczna również za Wasze sugestie :-)
Ja wzielam wszystko co zalecali na szkole rodzenia. Na stronie inter. tez maja takie informacje.
Do tego wzielam laktator, jedzenie (jakies herbatniki, buleczki maślane) i to wszystko. Jak cos mi się przypomni to dam znac.
ineska to zalezy kiedy sie polozysz do owego szpitala. ja z mysla ze spedze max tydz spakowalam niezbedne rzeczy w minimalnie wystarczajacych ilosciach. i maz musial mi dowozic.
i tez pakowalam rzeczy z listy ze szkoly rodzenia a nie wszystko bylo potrzebne
Ineska1984
Fanka BB :)
ineska to zalezy kiedy sie polozysz do owego szpitala. ja z mysla ze spedze max tydz spakowalam niezbedne rzeczy w minimalnie wystarczajacych ilosciach. i maz musial mi dowozic.
Dagos no ja już się nastawiłam na taki pobyt jak Ty, oczywiście z nadzieją, że wytrzymam tak długo:-) Jeśli a.b położy mnie na początku sierpnia do szpitala, to będę w 35 tc.
Na razie to ja jestem w lesie ze wszystkim, dopiero zaczęłam ogarniać jakąś wyprawkę i muszę skończyć do końca lipca, żeby później nie zostawić wszystkiego mojemu mężowi, bo biedaczek i tak przeżywa, że nie będzie mnie tak długo w domu
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Byłam wczoraj na wizycie u ordynatora z Madalińskiego i jednak chyba zostanę przy Orłowskim. Na Madalińskiego rodzi się raczej naturalnie, szczególnie jeśli ciąża jest dwuowodniowa, dwukosmówkowa i dzieci są ułożone główkowo. Jeśli coś idzie nie po ich myśli, to dopiero jest cc, przynajmniej takie jest jego zdanie...
Ineska1984
a skąd wiesz kiedy ślubowałam? hahahAniaM81
już myślałam że się znamy, ale data ślubu się nie zgadzaa za tą osobę o której myślałam oj bardzo bym kciuki trzymała...eh... no co dużo w BDG jest Aneczek w 81 starających się
![]()
ale żeczywiście starających jest dużo
To jest normalne w ciąży tak jak dziewczyny wcześniej pisałyHej,
Dziś brzuch mnie boli, rozciąga się wszystko, pachwiny masakra. Czy Wy brałyście luteine po 20 tyg ciąży? Wzięłam dziś no-spe i leżę, boli bardzo..;(
a nospa raczej nie pomoże na taki ból i trzeba na "nią" uważać, bo jak sie dowiedziałam zmiękcza macice
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
reklama
Justynia882
Podziel się: