reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ania, ale tam ogólnie nie jest źle :)
Opieka dla maluchów przednia, a to najważniejsze. No i może ty nie będziesz musiała zwiedzac jak ja OION - u tego ci życzę.

reklama
Ania ja tez zamierzam w Bizielu rodzic tam jest najlepszy oddział neonatologiczny i nam lekarza z tego szpitala-Maciej Socha, młody ale doświadczony i specjalizuje się w ciazach bliźniaczych. drogi jest ale cóż :confused: /opinie na znanylekarz.pl/ widzę ze w podobnym terminie jesteśmy,też jetes z bydg? ;)

AniaM81 mnie od poczatku ciąży bolał na dole brzucha i w pachwinach, ale lekarz mówił ze to normalne bo rozciąga się macica i więzadła na których jest umieszczona. Mnie pomagały spacery. Poprostu trzeba było je rozchodzic :) Teraz już niestety nic nie pomaga a kazdy spacer to nie lada wysiłek i do tego strasznie spuchniete nogi mam. Ale trzeba to wszystko znieść żeby później cieszyć się maluszkami. Jak już się pojawią to zapomnimy o wszystkim co złe:)
A_nka ja na cukrzyce choruję już od kilku lat. Jestem insulinozalezna. Ale o dziwo w okresie ciąży mój cukier się unormowal i insuline biorę tylko szybko działająca gdy cukier się podwyzzszy, aczkolwiek zadko się to zdarza na szczęście :) Mam nadzieje że po ciąży też tak będzie.

Majeczka no to ja jestem po ciąży już prawie 6tyg, a cukier kosmiczny miałam wczoraj test obciążenia glukozą i wyniki masakra.
Na czczo: 178 po 1h: 215 po 2h: 249

Leżę właśnie w szpitalu na unormowaniu dziadostwa. Diabetolog zdiagnozowała mój typ cukrzycy jako I czyli też insulinozależny.

Ania ja tez zamierzam w Bizielu rodzic tam jest najlepszy oddział neonatologiczny i nam lekarza z tego szpitala-Maciej Socha, młody ale doświadczony i specjalizuje się w ciazach bliźniaczych. drogi jest ale cóż :confused: /opinie na znanylekarz.pl/ widzę ze w podobnym terminie jesteśmy,też jetes z bydg? ;)
Jestem z Bydgoszczy :)
No Ja chodze też prywatnie ale do dr Sztenca z Szubina on jest z MSWiA ale z tego co sie dowiadywałam to i tak pewnie czeka mnie Biziel

reklama
No właśnie... A oddział patologii / ale tej wczesnej,nie wiem jak ten drugi/super-nowiutki odremontowany sale i łazienki normalnie na poziomie... aż przyjemnie... ;) moja bratowa urodziła tam we wtorek wiec będę miała świeże relacje jak porodówka i poporodowa wygląda :)

Do góry