reklama
dzięki :* i dziewczynkom życze szybkiego dojścia do siebie i dużo zdrówkaAnia, ale tam ogólnie nie jest źle
Opieka dla maluchów przednia, a to najważniejsze. No i może ty nie będziesz musiała zwiedzac jak ja OION - u tego ci życzę.
Ania ja tez zamierzam w Bizielu rodzic tam jest najlepszy oddział neonatologiczny i nam lekarza z tego szpitala-Maciej Socha, młody ale doświadczony i specjalizuje się w ciazach bliźniaczych. drogi jest ale cóż /opinie na znanylekarz.pl/ widzę ze w podobnym terminie jesteśmy,też jetes z bydg?
Majeczka84
Zaciekawiona BB
AniaM81 mnie od poczatku ciąży bolał na dole brzucha i w pachwinach, ale lekarz mówił ze to normalne bo rozciąga się macica i więzadła na których jest umieszczona. Mnie pomagały spacery. Poprostu trzeba było je rozchodzic Teraz już niestety nic nie pomaga a kazdy spacer to nie lada wysiłek i do tego strasznie spuchniete nogi mam. Ale trzeba to wszystko znieść żeby później cieszyć się maluszkami. Jak już się pojawią to zapomnimy o wszystkim co złe
A_nka ja na cukrzyce choruję już od kilku lat. Jestem insulinozalezna. Ale o dziwo w okresie ciąży mój cukier się unormowal i insuline biorę tylko szybko działająca gdy cukier się podwyzzszy, aczkolwiek zadko się to zdarza na szczęście Mam nadzieje że po ciąży też tak będzie.
A_nka ja na cukrzyce choruję już od kilku lat. Jestem insulinozalezna. Ale o dziwo w okresie ciąży mój cukier się unormowal i insuline biorę tylko szybko działająca gdy cukier się podwyzzszy, aczkolwiek zadko się to zdarza na szczęście Mam nadzieje że po ciąży też tak będzie.
Majeczka no to ja jestem po ciąży już prawie 6tyg, a cukier kosmiczny miałam wczoraj test obciążenia glukozą i wyniki masakra.
Na czczo: 178 po 1h: 215 po 2h: 249
Leżę właśnie w szpitalu na unormowaniu dziadostwa. Diabetolog zdiagnozowała mój typ cukrzycy jako I czyli też insulinozależny.
Na czczo: 178 po 1h: 215 po 2h: 249
Leżę właśnie w szpitalu na unormowaniu dziadostwa. Diabetolog zdiagnozowała mój typ cukrzycy jako I czyli też insulinozależny.
Majeczka84
Zaciekawiona BB
Trzymam za Ciebie kciuki i życzę aby wszystko się unormowalo. Ja też wolalabym być bardziej gorzka niż słodka
Jestem z BydgoszczyAnia ja tez zamierzam w Bizielu rodzic tam jest najlepszy oddział neonatologiczny i nam lekarza z tego szpitala-Maciej Socha, młody ale doświadczony i specjalizuje się w ciazach bliźniaczych. drogi jest ale cóż /opinie na znanylekarz.pl/ widzę ze w podobnym terminie jesteśmy,też jetes z bydg?
No Ja chodze też prywatnie ale do dr Sztenca z Szubina on jest z MSWiA ale z tego co sie dowiadywałam to i tak pewnie czeka mnie Biziel
do 34tyg tylko BizielAniaM81 wcale nie musisz rodzić w Bizielu, bo masz też do wyboru Miejski-ten sam stopień referencyjności.
podobno mają najlepszy sprzet w razie W (aby ratować dzieciaczki)
reklama
No właśnie... A oddział patologii / ale tej wczesnej,nie wiem jak ten drugi/super-nowiutki odremontowany sale i łazienki normalnie na poziomie... aż przyjemnie... moja bratowa urodziła tam we wtorek wiec będę miała świeże relacje jak porodówka i poporodowa wygląda
Podziel się: