reklama
Ineska1984
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny za odpowiedź co do luteiny, poradzę się jeszcze w przyszły poniedziałek mojego lekarza. Na razie tfu tfu nie mam żadnych niepokojących objawów, dlatego zastanawiam się czy tak profilaktycznie jest sens faszerować się kolejnymi lekami.
A_nka miło słyszeć, że u Ciebie i u dziewczynek coraz lepiej! Trzymam kciuki za Twoje kruszynki, żeby rosły zdrowo i żeby wszystko Wam się ułożyło. Zaglądaj czasem do nas i pisz, jak sobie radzicie!
A_nka miło słyszeć, że u Ciebie i u dziewczynek coraz lepiej! Trzymam kciuki za Twoje kruszynki, żeby rosły zdrowo i żeby wszystko Wam się ułożyło. Zaglądaj czasem do nas i pisz, jak sobie radzicie!
aga3004
U mnie jak narazie rośnie w normie :-)
dagos, boje sie pozniejszych zwisow po kolana
wracam z wizyty, i znowu sluzba zdrowia mnie wpienia! moj lekarz mnie nie przyjał mimo, ze sie na dzisiaj z nim umawialam, odprawil mnie mowiac, ze nie wie czy nawet jutro bedzie i mam pojsc do kogos innego... poszlam do kogos innego bo zwolnienie bylo do dzisiaj. W dodatku zmieniły sie zasady przyjmowania pacjentek i godziny przyjec lekarzy, mianowicie: trzeba przyjsc tego samego dnia co planowana wizyta o 7.00 i zapisac sie - dostac nr i przyjsc drugi raz np o 13 i czekac na swoja kolej. Wczesniej mozna bylo chociaz dzwonic, albo przyjsc przed wizyta i byl nr, teraz trzeba zjawic sie o swicie i nie wiedza w dodatku kto w jaki dzien i o ktorej godzinie bedzie przyjmował( to jeszcze ustalaja). Najgorsze ze trzeba 2 razy jezdzic i byc przez ta 7.00...
wracam z wizyty, i znowu sluzba zdrowia mnie wpienia! moj lekarz mnie nie przyjał mimo, ze sie na dzisiaj z nim umawialam, odprawil mnie mowiac, ze nie wie czy nawet jutro bedzie i mam pojsc do kogos innego... poszlam do kogos innego bo zwolnienie bylo do dzisiaj. W dodatku zmieniły sie zasady przyjmowania pacjentek i godziny przyjec lekarzy, mianowicie: trzeba przyjsc tego samego dnia co planowana wizyta o 7.00 i zapisac sie - dostac nr i przyjsc drugi raz np o 13 i czekac na swoja kolej. Wczesniej mozna bylo chociaz dzwonic, albo przyjsc przed wizyta i byl nr, teraz trzeba zjawic sie o swicie i nie wiedza w dodatku kto w jaki dzien i o ktorej godzinie bedzie przyjmował( to jeszcze ustalaja). Najgorsze ze trzeba 2 razy jezdzic i byc przez ta 7.00...
aga3004
Nojo jakąś masakra. Ja właśnie siedzę i czekam na wizytę ale rejestrujemy się już na poprzedniej wizycie. Potem jak przychodzę to położna przed wizytą mierzy ciśnienie, waży, robi wywiad i wpisuje lekarzowi.
Trzymajcie kciuki za wizytę.
Trzymajcie kciuki za wizytę.
reklama
Majeczka84
Zaciekawiona BB
Witajcie kochane. Dawno nie pisałam, ale za to namietnie czytam wasze wpisy. Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzidziusie i mamusie Powiem Wam, że czasami zastanawiam się czy ja napewno jestem w ciąży bliźniaczej bo oprócz wielkiego brzucha to nic mi nie dolega. Nie potrafie usiedzieć spokojnie na tyłku. Codziennie zaprowadzam córkę do przedzszkola i odbieram ją. W między czasie ide na jakieś zakupy, piorę, prasuje, gotuje i nawet piekę ciasta. Mój tato który jest u nas z wizytą każe mi leżeć i odpoczywać, ale ja poprostu nie potrafię nic nie robić Przytyłam już 13kg ale nawet to mi nie przeszkadza. W piątek stuknie mi 32 tc. W poniedziałek mam wizyte na USG i do naszej pani profesor i u diabetologa. Będą decydować kiedy i jak będę rodzić. Mam nadzieje że dziewczynki grzecznie wiszą głowami do dołu bo chciałabym rodzić naturalnie w wodzie. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco :*
Podziel się: