Hej witam wieczorkiem aga3004 jak po wizycie? Ja miałam wczoraj, mogłam pooglądać maluszki wszystko jak na razie ok lekarz skupił sie na oglądaniu narządów tj. mózgu nerek pęcherza mocz. itp niestety płeć nieznana maluchy odwrócone miednicowo w ogóle jakiś zakręcony był wczoraj ten mój gin nie wiem może z powodu późnej pory bo juz 21 była...
reklama
aga3004
Fanka BB :)
Asia4532 wizyta ok. Maluchy strasznie się kręciły. W przychodni jest słabe usg więc mam przyjść w tygodniu do szpitala do gin. Tam sprawdzimy czy się pokażą :-)
Dzień dobry,
Chciałam napisać, że od wczoraj mała Lenka też już jest na cpapie według lekarki radzi dobie bardzo dobrze. Waga1020g- Ola i 960g - Elena
W piątek ponowne usg główki, ale nie będę mogła niestety być przy nich bardzo proszę o kciuki za córcie
Chciałam napisać, że od wczoraj mała Lenka też już jest na cpapie według lekarki radzi dobie bardzo dobrze. Waga1020g- Ola i 960g - Elena
W piątek ponowne usg główki, ale nie będę mogła niestety być przy nich bardzo proszę o kciuki za córcie
aga3004
Kciuki zaciśnięte :-)
Ineska1984
A_nka trzymam mocno kciuki za Twoje Dziewczynki
Anka trzymam kciuki za Twoje kruszynki!!
Ja dziewczyny wczoraj mialam usg i super wyszlo! Dzieci rosną równo więc nam sie lozysko "wyrabia" wody plodowe tez rowno. Oby tak dalej!
Za 2 tyg mam wizyte u swojej lekarki a za 4 tyg u spec. od usg z echem serca itp
Lekarz twierdzi ze dwie dziewczynki beda
Ja dziewczyny wczoraj mialam usg i super wyszlo! Dzieci rosną równo więc nam sie lozysko "wyrabia" wody plodowe tez rowno. Oby tak dalej!
Za 2 tyg mam wizyte u swojej lekarki a za 4 tyg u spec. od usg z echem serca itp
Lekarz twierdzi ze dwie dziewczynki beda
aga3004
Marta787 fajnie że dwie dziewczynki :-)
santini
Marta - gratuluję dwóch coreczek, ja również oczekuję dziewczynek.
Anka- jak wyszło piątkowe badanie? Mam nadzieję, że tak jak poprzednie dobrze.
Darunia- myślę o Tobie, napisz jak się czujesz i jak malenstwa?
Anielka - wtorek już blisko, ciekawe co wymyślą nasi lekarze? Chciałabym jak najdłużej być w domu.
Ja mam pytanie do dziewczyn, które już urodziły, od kiedy po cc zaczęłyscie pobudzać laktacje i przystawiac dzieci? Jest możliwe, aby w szpitalu w ogóle nie dokarmiac butelką?
Anka- jak wyszło piątkowe badanie? Mam nadzieję, że tak jak poprzednie dobrze.
Darunia- myślę o Tobie, napisz jak się czujesz i jak malenstwa?
Anielka - wtorek już blisko, ciekawe co wymyślą nasi lekarze? Chciałabym jak najdłużej być w domu.
Ja mam pytanie do dziewczyn, które już urodziły, od kiedy po cc zaczęłyscie pobudzać laktacje i przystawiac dzieci? Jest możliwe, aby w szpitalu w ogóle nie dokarmiac butelką?
edytka84
Santini zależy w którym tyg urodzisz, czy dzieci będą chciały ssać. Ja dostałam dziewczyny po 5 g przystawilam po 8 i nie chcialy ssać. Pozwoliłam dokarmiać ale położna mówiła że nie za wiele zjadly bo sil nie miały. Następnego dnia zaczelam pobudzac laktacje laktatorem i tak sie rozkrecilo ze teraz karmie tylko piersia. W domu dopiero zaczęły z piersi jeść. Jesli nawet w szpitalu dadzą butle nie oznacza to końca karmienia, musisz być dobrej myśli i wierzyć ze się uda
reklama
emilek86
santini - ja miałam cc jednego dnia o 18tej a drugiego dnia przed południem ruszyłam już z laktatorem. Przez pierwsze dwie doby było mało co, a trzeciego już ruszyło na całego. U mnie nie było możliwości przystawiania do piersi. Jedno w inkubatorze, drugie w cieplarce i karmione przez sondę. Do tej pory odciągam mleko i daję z butli. Nie miałam siły żeby walczyć o to, by po trzech tygodniach bycia na butli przestawić ich na pierś.
Podziel się: