reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Aga, też w sumie będę miała trójkę, z tą różnicą, że moja Mania jest już starsza, ma prawie 6 lat, także liczę na ogromną pomoc z jej strony. No i mamy ten komfort, że nie mieszkamy w bloku, tylko mamy swój dom. Pociesza mnie to, bo będę mogła wystawić dzieciaki na dwór żeby sobie spały w wózku a ja zawsze coś tam będę mogła zrobić w domu.

Adb, najbardziej pociesza mnie fakt, że przez pierwszy miesiąc mąż będzie ze mną, więc na pewno dużo mi pomoże. Później zostanę sama z trójką dzieciaków. Aczkolwiek mieszkamy z teściową także ona też pewnie pomoże.

reklama
Ineska ja używałam bambino ale to raczej nie oliwka bo smarowałam głównie brzuch a wysypalo mnie wszędzie.
Ja obstawiam truskawki.
Darunia popieram ja mam to samo :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry