reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Oleniolek powodzenia, trzymam kciuki:tak:
Karola jezeli bedziesz miala suwaczek z bb to z tego co pamietam jak juz sobie zrobisz suwaczek wklej sobie najlepiej pierwszy link, ale po kolei:
najpierw wejdz na swoj profil, a poźniej:
operacje (na gorze na rózowym pasku pod "co nowego") i kliknij, pokazą ci sie 3 pozycje-edytuj swoj profil-edytuj sygnature (jest z lewej strony w "moje ustawienia")-i w okienku wklej link suwaczka

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Witam wszystkie nowe mamusie bardzo serdecznie!!! ( z tego co czytam to rozterki wszystkie bliźniacze mamy mają te same;) i wszelkie bolączki;)

Oleniolek jestem Myślami z Tobą!!! Pomyślności życzę!!!

Kurcze im mi bliżej tym bardziej się "trzęsę" z pierwszą ciążą nie wiedziałam co mnie czeka a tu już stresik mały jest...
Dziś byłam na USG:) dziewczynka 2100 a chłopiec 1996g. Kurcze zdziwilam się ze tak dużo przybrały przez ostatnie 4 tyg:) oczywiście jestem dumna jak paw i niech rosną na zdrowie!!!
Pozdrawiam cieplutko i wytrwałości życzę nam wszystkim:)

Witam Was dziewczyny fajnie sie czyta Wasze wiadomości macie taki luz do tego wszystkiego, ja licze dni do wolnego , zeby juz nie pracować i mysleć tylko o maleństwach , juz nie moge się doczekać wiadomości co bede miała. Jutro ide do gin, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam Was i do jutra pa

OLENIOŁEK &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&WRACAJCIE SZYBCIUTKO:D

Virtualna szkoda że to cholestaza ale super że wyniki masz dobre:D

IZUSZKA spore masz maluchy ja mam usg 9 (31 i 2) ciekawe jakie będą moje

A my sie turlamy i mamy 125 cm w pasie:-D i zero siły

Ostatnia edycja:
Oleniolek, 3mam bardzo mocno kciuki za szczesliwe rozwiazanie!!!:-)
Ewa, napewno wszystko bedzie dobrze, ja mam pierwsza wizyte u poloznej 10.03, wiec troche jeszcze musze poczekac... pozdrawiam:-)

Witam wszystkie "nowe" i "stare" przyszle mamy:)

troche mnie tutaj nie bylo, ale jakos tak czas przelecial. najpierw bylam w szpitalu 5 dni gdzie mnie nakroplowkowali i przebadali. do domu wypuscili z zaleceniem lezenia \wstawanie tylko na siku\ i tak lezalam w domku, w miedzy czasie bylam mocno przeziebiona - zalatwilam sie w szpitalu.

dzisiaj bylam u mojego lekarza na wizycie, jak zwykle byl stresik ale na szczescie wszystko ok!!:) ciaza dwujajowa, maluchy rosną:happy2: wiem ze jeszcze dluga droga przed nami ale to taka ogromna radosc. za 2-3 tygodnie usg genetyczne. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze . pozdrawiam wszystkie mamuski.

dlaczego moj suwaczek sie nie pokazuje?? zrobilam wszystko jak w opisie wyzej

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry