reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

@ania_ka87 ,no sliczne te twoi księżniczki i jaki już duży. Ja też uważam, że oni są podobni. Masz to szczęście, że psysypiaja ,to masz więcej sił dla nich w dzień.
Ja im bliżej porodu tym bardziej stresuje się.

reklama
@ania_ka87 ,no sliczne te twoi księżniczki i jaki już duży. Ja też uważam, że oni są podobni. Masz to szczęście, że psysypiaja ,to masz więcej sił dla nich w dzień.

No powiedzialabym ze ktos tam na gorze sie nade mna zlitowal dajac mi dzieci spiace noca :D dla mnie i tak kazdy dzien jest mega wyzwaniem z czworka malych dzieci i calym domem na glowie,a wszystkim zajmuje sie sama ;)

A co do stresu to nie wiem czy masz cc czy sn ale ja sie wcale nie stresowalam, bo to byla moja trzecia cesarka :D poszlam rano i dzieki mojemu lekarzowi udalo sie zalatwic ze mialam cc tego samego dnia popoludniu ;) na dodatek bylam calkiem sama bo moj byl z dziecmi i przyjechal dopiero jak mu napisalam smsa ze jestem juz po :D
Naprawde jesli masz cc to nie ma co sie stresowac ;)

Dzieci lezą poprzecznie. Wiec będzie cc. Ja też dom i dzieci będę miec na głowie sama. Niby starszy ma już prawie 7 lat, ale to pierwsza klasa.
A ciebie to podziwiam. Jesteś bardzo pozytywnym człowiekiem.

A ja jestem ciekawa jak będę rodziła...może teraz coś powie:unsure: bo cesarki nigdy nie miałam, a naturalnie to boje sie o dziewczynę bo ona bedzie jako druga...zeby coś się nie przytrafiło. Ale ogolnie to jestem pozytywnie nastawiona:)

reklama
@ania_ka87 To się namęczyłaś:o ja na szczęście rodziłam krócej, bo pierwszą dwójkę po ok 6h, a trzeciego 3h więc w porównaniu do Cb to bardzo krótko;) ale teraz kto wie ile to może potrwać:sorry: a fajnie też byłoby zobaczyć dzieciaczki bez wcześniejszych męczarni;-) ;) Ale zobaczymy co powie mój gin i jeszcze zapytam tego od prenatalnych;)

Do góry