Halszka_00
Fanka BB :)
@Halszka_00 Napisz co tam u Ciebie słychać? A raczej u Was jak dzieci rosną? Płeć znasz? Jak Twoje samopoczucie? Brzusio duży? Ogólnie daj znać
U mnie wszystko ok No brzusio dosyć duży. Będziemy mieli parkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Halszka_00 Napisz co tam u Ciebie słychać? A raczej u Was jak dzieci rosną? Płeć znasz? Jak Twoje samopoczucie? Brzusio duży? Ogólnie daj znać
@ania_ka87 To się namęczyłaś ja na szczęście rodziłam krócej, bo pierwszą dwójkę po ok 6h, a trzeciego 3h więc w porównaniu do Cb to bardzo krótko ale teraz kto wie ile to może potrwać a fajnie też byłoby zobaczyć dzieciaczki bez wcześniejszych męczarni Ale zobaczymy co powie mój gin i jeszcze zapytam tego od prenatalnych
Ja miałam cięty brzuch, żeby usunąć mięśniaka i CC a położna powiedziała ostatnio, że to wcale nie jest przesądzone, że będę miała teraz CC... ale o tym mam rozmawiać później z ginem.
Pisałam Wam wcześniej, że czuję ruchy tylko z jednej strony... okazało się, że jedna dziewczyna ma łożysko na przedniej ścianie i ją dlatego ledwo czuję a druga ma na tylnej ścianie i ją czuję intensywnie.
Powiedzcie dziewczyny, wielu z Was udało się karmić piersią bliźniaki?
Gratuluję parki!U mnie wszystko ok No brzusio dosyć duży. Będziemy mieli parkę.
Ja pierwszą czułam tą dzidzie ktora miała łożysko z przodu.Ja miałam cięty brzuch, żeby usunąć mięśniaka i CC a położna powiedziała ostatnio, że to wcale nie jest przesądzone, że będę miała teraz CC... ale o tym mam rozmawiać później z ginem.
Pisałam Wam wcześniej, że czuję ruchy tylko z jednej strony... okazało się, że jedna dziewczyna ma łożysko na przedniej ścianie i ją dlatego ledwo czuję a druga ma na tylnej ścianie i ją czuję intensywnie.
Powiedzcie dziewczyny, wielu z Was udało się karmić piersią bliźniaki?
No nie...jest nas więcejWidze ze nie tylko ja mam tak wesolo
A w jakim masz wieku dzieciaki ?
Ooo... wcale się nie dziwię, że strachu się najadłaś. Pewnie to od tego napierania na wszystkie narządy przez małe.Dziewczyny,ależ ja dziś przestraszylam się. Wczoraj i dziś rozbolal się mnie brzuch tak po lewej stronie. Jakbyskurcz tylko taki ciągły. Pojechałam do lekarza, sprawdził dzidzi, mnie nerki i mówi że wszystko w porządku i to od kręgosłupa. Ależ mi ulzylo.