reklama
Luiza.
Fanka BB :)
Nie rozumiem pytaniaLuiza, jak ci miały USG ?
A płeć zobaczyłam w 20 tygodniu, na badaniu prenatalnym.I w którym tygodniu zobaczyłaś plec!?
ania_ka87
Ja juz prawie 20 kg ale na poczatku ciazy szybko przybywalo a teraz od 8 tyg troche ponad pol kg tylko. A jeszcze 6 tyg i tez mysle ze to niewykonalne bo brzuch ogromny nogi bola i skurcze lydek sie zaczynaja a lezec przy 2 dzieci sie nie da![]()
no mi nie musisz tlumaczyc ze przy dwojce nie da sie lezec.....
Luiza.
Aaa, o to kaman... no ja też miałam okazję usłyszeć, że badanie jest utrudnione przez wysokie BMI (tak to ładnie nazwali), w szpitalu narzekały, że KTG nie da rady zrobić, ale to dlatego że mi kazały na boku leżeć. Jak wizytowałam na patologii ciąży przed porodem, to inne położne nie miały z tym problemu, ale musiałam leżeć plackiem na plecach, bo wtedy dziewczynki się łapałyLuiza,chodzi mi o to , ze u mnie tłuszczyk na brzuchu utrudnia podgląd maluchów.
Mój lekarz już przyzwyczaił się i nie ma problemu. Ale na prenatalnym inny lekarz już tak. Bardzo długo mnie męczyl, ale co prawda był bardzo uprzejmy.
W poniedzialek mam wizytę. To będzie 15 i 6 tc. Ciekawie mnie czy lekarz juz coś zobaczy.
W poniedzialek mam wizytę. To będzie 15 i 6 tc. Ciekawie mnie czy lekarz juz coś zobaczy.
reklama
zuzik85
No to kciuki za podglądanie!Mój lekarz już przyzwyczaił się i nie ma problemu. Ale na prenatalnym inny lekarz już tak. Bardzo długo mnie męczyl, ale co prawda był bardzo uprzejmy.
Jak dobry sprzęt i dzieciaczki dobrze sie ułożą to może być cos widać. Ale to są emocje....
Podziel się: