martynka711
Zaciekawiona BB
Przed ciążą ważyłam 120 kg, w chwili obecnej mam 117.1.. w dniu produ miałam 139kg.
A przed samym porodem, no ja nie mogłam się nie toczyć, ten brzuch był już tak wielki, że nawet przewracanie się z boku na bok to był wyczyn
Teraz mi flak został, ale dzisiaj mi przyjdzie pas brzuszny (mam zalecenie od lekarza na pas, po to aby unieść brzuch i żeby blizna po cc się nie kisiła) to może chociaż troszkę się wciągnie...
A tak poza tym wiedziałam, że opieka nad jednym dzieciątkiem, to sporo pracy, ale bliźnięta, to już mistrzostwo...podziwiam mamy, które karmiły dzieci tylko KP... ja się poddaję.
Witaj,ja przed ciążą ok 100 wazylam,trochę problemów było, stresów...w ciążę zaszlam w styczniu,w lutym okazało się że będą bliźnięta ,potem że dwujajowe. Waga rosła mi powoli.zaczelam się ważyć od 5 kwietnia 104,5kg...dziś mam 28 tydzień i waga wróciła znów do 104,5. Przybrałam kilka kg ale znowu mi spada. Ginex zalecił dietę cukrzycową bo na granicy mi na krzywej wyszedł. Odstawiłam węgle I wszelkie cukry proste i efekty jakieś są. Ciekawa jestem czy przybiore coś do października na cc...pozdrawiam