ania_ka87
Fanka BB :)
Ja na razie -3, ale apetyt wraca. Zwłaszcza wieczorem..
ja nie mialam w zadnej ciazy dolegliwosci zoladkowych ani razu zadnych wymiotow wiec od poczatku zawsze tylko przybieram....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na razie -3, ale apetyt wraca. Zwłaszcza wieczorem..
O kochana, to ciesz się... moja druga ciąża i w obu rzygałam jak kot. I chudłam, teraz z bliźniakami poleciało 8kg. I nawet nie wiem jak liczyć ile przytyłam. Czy od początkowej wagi 58kg, czy od najniższej - 50kg? Obecnie 61kg ważę. Bo albo przytyłam 3kg, albo 11 ha ha! Chyba wolę tę pierwszą wersje ;Dja nie mialam w zadnej ciazy dolegliwosci zoladkowych ani razu zadnych wymiotow wiec od poczatku zawsze tylko przybieram....
20??? Imponujący wynik! A jak pociechy? Jakaś fotka dla forumowych ciotek? [emoji8]To ja was pocieszę, dzisiaj się ważyłam i po 2 tygodniach od porodu jestem 20kg na minusie i ciągle spada, bo mi obrzęki schodzą. A ja słoniowej wagi jestem [emoji14] także, ten spadek wagi nie powiem, że nie działa na mnie pozytywnie hłe hłe.
Tak, tak dużo, bo ja koszmarnie spuchłam przed porodem, obrzęki nóg sięgały mi do kolan. Miałam tak samo spuchnięte ręce, że ledwie wenflon mi wkłuły kobiety. 10 kilo sama ciąża ważyła20??? Imponujący wynik! A jak pociechy? Jakaś fotka dla forumowych ciotek? [emoji8]
WoW! Ciekawie ile ja nabiorę. Aby nie turlać się jak kulka na koniec ciąży.
Ile ważyłaś przed ciąża?
Ja juz prawie 20 kg ale na poczatku ciazy szybko przybywalo a teraz od 8 tyg troche ponad pol kg tylko. A jeszcze 6 tyg i tez mysle ze to niewykonalne bo brzuch ogromny nogi bola i skurcze lydek sie zaczynaja a lezec przy 2 dzieci sie nie danie wiem czy sie da nie toczyc...
ja w pierwszej przytylam 12 kg, po bylam chudsza niz przed ciaza, w drugiej 10 kg, a teraz 10 kg bylo juz dawno, mam wrazenie ze jeszcze troche i pekne...
Przed ciążą ważyłam 120 kg, w chwili obecnej mam 117.1.. w dniu produ miałam 139kg.WoW! Ciekawie ile ja nabiorę. Aby nie turlać się jak kulka na koniec ciąży.
Ile ważyłaś przed ciąża?