Kochana ogromne gratulacje! Ale niespodzianka, patrzyłam jak głupia na to zdjęcie i co chwilę sprawdzalam czy to na pewno Ty je dodalas. Sara i Tobiasz na pewno są silni i niedługo nie będą potrzebować sondy ani wspierania oddechu. Tobie też zycze dużo siły, jak będziesz miała chwilę dawaj znać co i jakCześć Ciocie [emoji7][emoji7]
Sara 2200, Tobiasz 1730. Na razie jest tak sobie. Są na wsparciu oddechu i sondy do żołądka. Ja obolała po cięciu. Ale mega szczęśliwa [emoji7] [emoji7]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dzień dobry ze szpitala znowu
Obudziłam się o 5 tak mnie bolał brzuch,poszłam do toalety,wypiłam magnez,bolało strasznie myślałam,ze rodzę jakies skurcze dziwne a później zaczęłam czuć z prawej strony brzucha tylko i położyłam się,ale nie mogłam wytrzymać ani na bok się położyć ani chodzić wiec przyjechaliśmy do szpitala,pobrali krew,mocz, potem badnanie i Z dzidziami Ok,szyjka się trochę skróciła do 22mm,ale tak to normalnie. Zrobili mi usg wyrostka i nerek, bo nie wiadomo skąd ten bol taki po prawej stronie a to nie jest połączone z ciąża nie mam żadnych skurczy teraz, już mi dali jakies 3 leki i zaraz odpłyne po nich chyba. Nie wiem co to może być ten bol taki po prawej stronie Eh jutro mam urodziny a tu znów szpital...
Obudziłam się o 5 tak mnie bolał brzuch,poszłam do toalety,wypiłam magnez,bolało strasznie myślałam,ze rodzę jakies skurcze dziwne a później zaczęłam czuć z prawej strony brzucha tylko i położyłam się,ale nie mogłam wytrzymać ani na bok się położyć ani chodzić wiec przyjechaliśmy do szpitala,pobrali krew,mocz, potem badnanie i Z dzidziami Ok,szyjka się trochę skróciła do 22mm,ale tak to normalnie. Zrobili mi usg wyrostka i nerek, bo nie wiadomo skąd ten bol taki po prawej stronie a to nie jest połączone z ciąża nie mam żadnych skurczy teraz, już mi dali jakies 3 leki i zaraz odpłyne po nich chyba. Nie wiem co to może być ten bol taki po prawej stronie Eh jutro mam urodziny a tu znów szpital...
Tez mieliśmy kupić mountain,bardzo fajny i wąski wózek,ale on się nie składa do takich małych rozmiarów jak bugaboo a my mamy małe auto wiec odpadł,ale bardzo fajny wózek tez zgadzam sięGratuluję zakupu, cudowny wózek. Wizualnie podoba mi się bardziej niż Mountain Buggy Duet. Niestety Donkey'a nie miałam okazji widzieć na żywo - poza tym cena nowych wózków rzeczywiście odstrasza a używanych w promieniu 100km ode mnie nie ma więc dałam sobie z nim spokój. Cały czas byłam zdecydowana na nowego MB Duet (cena ta sama co używany Donkey), nawet chciałam go kupić dopiero po porodzie, bo jest on dostępny do 7 dni więc żaden problem ale dzisiaj natrafiłam na promocję (trwającą do końca listopada lub do wyczerpania zapasów), w której jedna gondola o wartości prawie 900zł jest gratis więc żal było nie skorzystać Także za wózek zapłaciłam niewiele ponad 4tys. a nie prawie 5tys. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni z niego (akurat był dostępny w sklepie stacjonarnym, także nie zamawiamy całkiem w ciemno).
Gratulacje i niech się zdrowo chowają,odpoczywaj.Cześć Ciocie [emoji7][emoji7]
Sara 2200, Tobiasz 1730. Na razie jest tak sobie. Są na wsparciu oddechu i sondy do żołądka. Ja obolała po cięciu. Ale mega szczęśliwa [emoji7] [emoji7]
nemeyeth
Fanka BB :)
@Oska305 jakie cudowne wieści z rana!!! Wspaniałe dzieciaczki - Sara i Tobiasz witajcie na świecie! Dużo siły i zdrówka dla mamusi oraz jej maleństw. Jak znajdziesz chwilę i poczujesz się lepiej, daj znać jak się ma Wasza trójka :-*Cześć Ciocie [emoji7][emoji7]
nemeyeth
@Marti92 bidulko nasza :-* przykro mi, że znowu jesteś w szpitalu. Mimo to dobrze zrobilas, że pojechałaś. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego i żebyś szybko wróciła do domku!Dzień dobry ze szpitala znowu
Necia0
Cześć Ciocie [emoji7][emoji7]
O ja Cię... ale niespodzianka aż nie mogę w to uwierzyć witajcie na świecie Kochane maluszki
Mamuniu Gratuluję i życzę Ci szybkiego powrotu do pełni sił, a maluszkom zdroweczka
Jak dojdziesz do siebie to daj znać co i Jak, bo wczoraj pisałaś ostatni raz że jest lepiej a tu takie zaskoczenie.
Ostatnia edycja:
Marti trzymaj się w tym szpitalu, najważniejsze, że z dziećmi wszystko dobrze.Dzień dobry ze szpitala znowu
Życzę szybkiego powrotu do domu:*
reklama
Ja staram się dojść do siebie, ale po cc lekko nie jest. Wczoraj pojechaliśmy do szpitala, bo bolało coraz bardziej i skurcze co 5-10 minut. Po 2 godzinach byłam już Mamą[emoji7][emoji7]
Podziel się: