reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

@Necia0 jeszcze ze wszystkim zdążysz :) zresztą pamiętam ze zdjęć, że masz malutki brzuszek, więc pewnie nawet za parę tygodni będziesz mieć na to siłę. Bo ja z moim po prostu nie dałabym rady później, już teraz ciężko mi się schylać i prasowac. Poza tym przez L4 mam nadmiar wolnego czasu, więc zajmowałam się wyprawką :)

Ja wiem czy mały, dla mnie jest duzy, odczuwam dyskomfort i różnice w stosunku do poprzednich ciąż. Już na pewno nie powiem jak wcześniej że ciąża to wspaniały stan ;) Czasem bywa mi ciężko i miewam gorsze chwilę, dlatego myślę że rzeczywiście nie ma co czekać na ostatnią chwilę jak mówi mwanna. Nie wiemy jak będzie potem, bo ciężko to przewidzieć, a nie wiadomo jak długo moja Szyjka jeszcze wytrzyma.

reklama
Dawno mnie tu nie bylo. Brak czasu ale pochwale sie ze od srody jestesmy wszyscy w domku. Pozdrawiamy
1506971397-aaaaaa.jpeg
1506971409-aaaaaa.jpeg
1506971450-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

@Necia0 jak tak czujesz, to rzeczywiście nie ma już co za długo czekać z tą wyprawka.
A ja obiecalam sobie, że nie będę kupować na razie wiecej żadnych ciuszkow, dopiero jak się dzieciaki urodzą. Ale wlasnie zobaczyłam, że od przyszłego czwartku będą w Lidlu kombinezony dziecięce, a ja mam tylko na 50/56, więc chyba kupię kolejny rozmiar :) i sukienki ładne są, ale dopiero od 62, najwyżej poczeka w szafie ;)

@Necia0 jak tak czujesz, to rzeczywiście nie ma już co za długo czekać z tą wyprawka.
A ja obiecalam sobie, że nie będę kupować na razie wiecej żadnych ciuszkow, dopiero jak się dzieciaki urodzą. Ale wlasnie zobaczyłam, że od przyszłego czwartku będą w Lidlu kombinezony dziecięce, a ja mam tylko na 50/56, więc chyba kupię kolejny rozmiar :) i sukienki ładne są, ale dopiero od 62, najwyżej poczeka w szafie ;)
Ja tez tak mowilam, a ostatnio były takie cudne w Lidlu ze nawet moj sam oglądał i wybierał ;) Myślisz że będą potrzebne większe?
Sama nie wiem, ja mam tylko 50/56 I chyba więcej nie bede kupowała. Ubranek troszkę też mam, troche dostałam w spadku więc teraz skupie się na całej reszcie. Później będę dokupowała na bieżąco w miarę potrzeby jeszcze najwyżej.

Cześć dziewczyny,

jestem mamą 3latka i wczoraj dowiedziałam się, że moja kolejna ciąża jest bliźniacza. Przeżyłam ogromny szok, oka nie zmrużyłam i oczywiście skończyło się na grzebaniu w internetach...Liczę na Wasze wsparcie, bo póki co jestem przerażona. Pierwsze dziecko wyczekane, wystarane, potem ciężki poród, ciężki połóg, depresja poporodowa. Po 3 latach odważaliśmy się z mężem na drugie podejście a tu taka wiadomość. Narazie widziałam dopiero 2 pęcherzyki, bo to 6ty tydzień... Tak chciałam się cieszyć, a siedzę i płaczę...

reklama
Cześć dziewczyny,

jestem mamą 3latka i wczoraj dowiedziałam się, że moja kolejna ciąża jest bliźniacza. Przeżyłam ogromny szok, oka nie zmrużyłam i oczywiście skończyło się na grzebaniu w internetach...Liczę na Wasze wsparcie, bo póki co jestem przerażona. Pierwsze dziecko wyczekane, wystarane, potem ciężki poród, ciężki połóg, depresja poporodowa. Po 3 latach odważaliśmy się z mężem na drugie podejście a tu taka wiadomość. Narazie widziałam dopiero 2 pęcherzyki, bo to 6ty tydzień... Tak chciałam się cieszyć, a siedzę i płaczę...
Kochana miałam to samo tylko w domi była 4 latka... też płakałam i byłam w szoku. Teraz moje maluchy mają juz rok i nie wyobrazam sobie jednego :)
Będzie dobrze :-) dbaj o siebie!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry