reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Oj tak to na pewno.
Ja ostatnio naczytałam się o tym,że łożysko szczególnie te na przedniej ścianie (a większość z nas ma jedno takie drugie takie ) po wcześniejszej cesarce może zacząć wrastać w tą wewnętrzną bliznę i wtedy trzeba usunąć macice...także co rusz jakieś dodatkowe stresy mam.
Życzę Ci i Wam wszystkim aby wszystko ułożyło się po Waszej myśli,bez żadnych komplikacji dla obu stron i aby maluszki przyszły na świat całe i zdrowe.

Dziękuję, a póki co to ja trzymam kciuki za Ciebie :)

reklama
Hej dziewczyny. U mas pogoda jesienna,pada i ponuro,ja mam ju poprane większość,ale za prasowanie nie mogę się coś wziąć,nigdy nie lubiłam prasować :D @Alina1987 ja tak mam czasem z tym biciem serca i oddychaniem,ale porobilam wszystkie badania i jest Ok,to od obciążenia jednak ciąża to robi swoje.
@adunnnia90 super to tak jak moje ostatnio prawie ;) a który masz już tydzień?
Miłego dnia dziewczynki
28 tc. Lekarz mi dzis powiedzial ze raczej w male ciuszki sie zaopatrzec [emoji2] ze maksymalnie 2700 beda miały

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny widze ze przygotowania dla maluszkow pelna para [emoji2] ja mam juz poprane i poorasowane wszystko[emoji4] ja jestem na etapie KONIEC TYLE ciuszkow starczy ale niestety to tylko takie powiedzenie no co wchodze do jakiegos sklepu to wychodze z ciuszkami....
A ja dzis mam wizyte i zobacze moje skarby [emoji7] jestem ciekawa ile urosły.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekamy z niecierpliwością na kolejne dobre wieści :)

@adunnnia90 pochwal się koniecznie po wizycie, jak mają się Twoje malenstwa :)
A właśnie mialam Was podpytać, czy Wam też czasem serce tak mocno bije, jakby miało zaraz wyskoczyć z klatki piersiowej? Bo ja tak mam co najmniej raz dziennie i to nie tylko jak coś robię, ale jak leżę czy siedzę też mam takie kołatanie, że oddech mi ciężko złapać:/
Cześć, ja kołatania nie mam, ale często ciężko mi oddychać. Koniecznie powiedz o tym lekarzowi, być może to nic strasznego i może tak być ale z serducha nie ma żartów.

Tak Was czytam dziewczyn i sobie myślę że szczerze mówiąc to ja jeszcze nawet nie myślałam żeby prać ubranka, nie wspominając o tym że jeszcze przed nami wiele do kupienia zostało... Na chwilę obecną jestem na etapie generalnych porządków a i to mi idzie wolniutko :/

@adunnnia90 super wieści :) obyśmy dotrzymaly do tych Mikołajek, bo mój lekarz też na wtedy planuje cesarkę jeśli wszystko będzie dobrze :)
W środę powiem lekarzowi o tym moim sercu, zobaczymy co on o tym myśli.
Ale dzisiaj mam wyniki drugiego posiewu- ujemny więc ma szczęście wszystko ok:) tamten wynik był zły przez niejalowy pojemnik, teraz będę już na to uważać:)

Tak Was czytam dziewczyn i sobie myślę że szczerze mówiąc to ja jeszcze nawet nie myślałam żeby prać ubranka, nie wspominając o tym że jeszcze przed nami wiele do kupienia zostało... Na chwilę obecną jestem na etapie generalnych porządków a i to mi idzie wolniutko :/
@Necia0 jeszcze ze wszystkim zdążysz :) zresztą pamiętam ze zdjęć, że masz malutki brzuszek, więc pewnie nawet za parę tygodni będziesz mieć na to siłę. Bo ja z moim po prostu nie dałabym rady później, już teraz ciężko mi się schylać i prasowac. Poza tym przez L4 mam nadmiar wolnego czasu, więc zajmowałam się wyprawką :)

Ja tak jak już kiedyś wspomniałam całą wyprawkę skomplementowałam do 29 tc i dziękuję teraz sobie za ten pośpiech bo w chwili obecnej nic bym nie zrobiła. Ledwo po syna jeżdżę komunikacją miejską
Także dziewczyny nie czekajcie na ostatnią chwilę

reklama
Do góry