Wow to super tanio Wam sie udało kupić.Wlasnie przeglądam Allegro,bo biorę pod uwagę zamowienie wozka z Polski i ten danny dorian właśnie bardzo fajnie wyglada,ale cena i jeszcze wysyłka do Szwecji to dużo wyjdzie kurczę nie wiem widziałam tez jakies wózki 1500 zł tez 3 w jednym ale one tak nie wyglądają zgrabnie spacerowkowo,można zaoszczędzić,ale jednak to spacerówka jest ważniejsza,będziemy długo potem używać.Moze znajdę jakiś używany tu w Szwecji,ale za taka cenę jak nowy z Polski to nie wiem ciężka sprawa,chyba najgorszy ten wózekBramka ja chyba też dałabym sobie spokój z weselem, chyba że czujesz się naprawdę na siłach.
Marti my mamy Danny Dorian. Ma pochlebne recenzje ze strony bliźniakowych mam i udało się nam kupić zadbany używany 3w1 za 1200, a nowe są po 2700 zł.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji110]Dziewczyny wczoraj źle się czułam. W nocy obudziły mnie wody,odeszły. Teraz robią mi ktg i mam nadzieję że wezmą na cc. Termin był na 18.09 . Mam nadzieję że dziewczynki będą ważyć ponad 2 kg tak jak z usg. Skurcze mam co 4 min. Denerwuje się bardzo. Proszę trzymajcie kciuki za nas!odezwę się jak tylko będę mogła
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Co do wózków to my dzis nasz wlasnie odebralismy ze sklepu razem z fotelikami [emoji7] wozek jeden za drugim bebetto 42 model 2017 i nie moge sie napatrzec.
Ja mam wózek który juz ma ze cztery lata, kupiłam go od znajomej która go używała przy swoich blizniakach dwa lata, i ja też już prawie dwa lata używam, jest to wózek jeden za drugim GRACO QUATTRO DUO i jest rewelacyjny jak dla mnie, a kupiliśmy go w okazyjnej cenie bo tylko 100 euro zapłaciliśmy i do tego dokupilismy fotelik samochodowy za 10 euro i teraz będziemy musieli jeszcze jeden dokupić
Zastanawiałam się nad takim wózkiem bo jedna pani sprzedaje za 300euro ale nie dałabym rady do domu wjechać tym wózkiemJa mam wózek jeden obok drugiego
Na allegro 1450 z przesyłką i do tego są foteliki do samochodu
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Kaska_96
Ja też nie dam rady ale na szczęście mieszkam w domku jednorodzinnym więc nie ma problemu z przechowaniemZastanawiałam się nad takim wózkiem bo jedna pani sprzedaje za 300euro ale nie dałabym rady do domu wjechać tym wózkiem
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
No wlasnie u nas tez dlatego wybralismy jeden za drugim bo wezszy.Zastanawiałam się nad takim wózkiem bo jedna pani sprzedaje za 300euro ale nie dałabym rady do domu wjechać tym wózkiem
reklama
@adunnnia90 ja też chcę kupić Bebetto 42. Ma super koła i resory, łatwo się składa i wejdzie mi do bagażnika. A jeszcze polska firma i serwis. Oglądałam go w sklepie, mojemu mężowi bardzo się spodobał. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór
Podziel się: