reklama
Necia0
Fanka BB :)
Fajnie że się odezwałaś na tym forum, zwłaszcza że warto posłuchać różnych doświadczeń by lepiej się przygotować o ile można na to wszystkoKochana nie wiem ale jest na fb taka grupa bliźniaki na piersi czy jakoś tak i tam.dziewczyny walczyły. Ja się poddałam więc nie podpowiem.
Ja mało przytyłam ale ja od samego początku byłam na bardzo zdrowej diecie czyli.mało tluszczu, a potem jeszcze bez.cukru i chleba ze względu na cukrzycę no i zapas przed ciążą miałam
Monitory oddechu miałam i uzywałam jakoś do pół roku i polecam zdecydowanie dla.własnego spokoju.
Córeczka zniosła bardzo.dzielnie i zakochana jest w dzieciach także tu problemu nie było. Stała się bardziej samodzielna i pozwalałam jej pomagać ile chce i potrafi do tej pory.
Ja uwielbiam.spać i to niewyspanie mnie dobijalo i czasem dobija. Ale starsza przesypiala całe noce od 3 miesiacar więc teraz miałam za swoje
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam całą rodzinkę
Ok zjadlabym. Moje juz w piekarniku.Wpadaj poczęstuje, zanim zniknie całą blachą
Necia0
Mhm... takie też bym zjadłaOk zjadlabym. Moje juz w piekarniku.
Shamel
Jestem w 20.Hej który pokój?Leżysz na patologi? Ja wciąż tu tkwie,jak coś pok nr 28
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Kapinka
Dziewczyny wczoraj źle się czułam. W nocy obudziły mnie wody,odeszły. Teraz robią mi ktg i mam nadzieję że wezmą na cc. Termin był na 18.09 . Mam nadzieję że dziewczynki będą ważyć ponad 2 kg tak jak z usg. Skurcze mam co 4 min. Denerwuje się bardzo. Proszę trzymajcie kciuki za nas!odezwę się jak tylko będę mogła
Trzymam kciuki ! Będzie dobrze!Dziewczyny wczoraj źle się czułam. W nocy obudziły mnie wody,odeszły. Teraz robią mi ktg i mam nadzieję że wezmą na cc. Termin był na 18.09 . Mam nadzieję że dziewczynki będą ważyć ponad 2 kg tak jak z usg. Skurcze mam co 4 min. Denerwuje się bardzo. Proszę trzymajcie kciuki za nas!odezwę się jak tylko będę mogła
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Trzymamy kciuki! Powodzenia odezwij sięDziewczyny wczoraj źle się czułam. W nocy obudziły mnie wody,odeszły. Teraz robią mi ktg i mam nadzieję że wezmą na cc. Termin był na 18.09 . Mam nadzieję że dziewczynki będą ważyć ponad 2 kg tak jak z usg. Skurcze mam co 4 min. Denerwuje się bardzo. Proszę trzymajcie kciuki za nas!odezwę się jak tylko będę mogła
Podziel się: