Necia0
Fanka BB :)
A co pieczesz ? Ja chyba zrobię Murzynka z gruszkami,to takie proste,szybkie ciasto i z mężem je uwielbiamy! [/QUOTE
Ja wczoraj szarlotkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co pieczesz ? Ja chyba zrobię Murzynka z gruszkami,to takie proste,szybkie ciasto i z mężem je uwielbiamy! [/QUOTE
Ja wczoraj szarlotkę
Dzięki,właśnie słyszałam żeby drzemać jak dzieci śpią i to jest bardzo ważne,żeby mama była wypoczęta.Mam nadzieje,ze miesiąc jak mąż będzie to jakoś ogarniemy a później to już sie nauczę co i jak i ogólnie staram się myśleć pozytywnie. A właśnie z tym drzemaniem i karmieniem,chce karmić piersią ale zobaczymy jak to będzie,to czy razem karmiłaś je w tym samym czasie i spały tez razem,a jak nie beda chciały to co wtedy trzeba jakoś zmusić do spaniaMarti nie chcę was straszyć
Moj mąż był tylko tydzień, często pomaga mi mama ale nie całe dnie. Ogólnie było ciężko ale to dlatego, że oboje mieli kolki . Do tego zaliczyliśmy zapalenie płuc w drugim miesiącu zycia i dwa tygodnie kolejne w szpitalu.
Ogolnie tych pierwszych miesięcy wolę nie pamiętać
Ale od samego poczatku.karmilam ich butelką na lezakach w jednym momencie. Jeśli jedno się budziło po 3h to.drugie też dostawało. Do spania w dzień też zmuszałam w jednym momencie aż w końcu się ustawili i do tej pory obie drzemki mają razem.
Ogólnie jeśli to.twoje pierwsze dzieci to nie będzie tak zle. Pamietaj tylko że.jesli w.nocy nie dadzą ci spać to śpij z nimi w dzień kiedy tylko możesz. To bardzo ważne.
Ogólnie po 4 miesiącu już było lepiej, a teraz już naprawdę spoko.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba zrobie ciasto kinder country bez pieczenia moj maz je uwielbia [emoji4]A co pieczesz ? Ja chyba zrobię Murzynka z gruszkami,to takie proste,szybkie ciasto i z mężem je uwielbiamy!
Nigdy nie próbowałam chyba,ale brzmi smacznie ja lecę robić to ciacho i łososia z ziemniakami a potem będę leżakować dalej,pewnie jak mąż wróci to będziemy coś razem robić,ale postaram się odezwać. A kiedy ty masz termin w ogóle,ze zapytam,bo zapomniałam,albo nie doczytałam miłegoChyba zrobie ciasto kinder country bez pieczenia moj maz je uwielbia [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
29.12 [emoji4]Nigdy nie próbowałam chyba,ale brzmi smacznie ja lecę robić to ciacho i łososia z ziemniakami a potem będę leżakować dalej,pewnie jak mąż wróci to będziemy coś razem robić,ale postaram się odezwać. A kiedy ty masz termin w ogóle,ze zapytam,bo zapomniałam,albo nie doczytałam miłego
Czyli prawdą jest to co mówią mi mamy bliźniakow- pierwszy rok najtrudniejszy. Ale jak się patrzy potem na takie dwa słodziaki z Twojego zdjęcie to się o tym zapomina i pewnie wynagradza to nieprzespane noceKochana nie wiem ale jest na fb taka grupa bliźniaki na piersi czy jakoś tak i tam.dziewczyny walczyły. Ja się poddałam więc nie podpowiem.
Ja mało przytyłam ale ja od samego początku byłam na bardzo zdrowej diecie czyli.mało tluszczu, a potem jeszcze bez.cukru i chleba ze względu na cukrzycę no i zapas przed ciążą miałam
Monitory oddechu miałam i uzywałam jakoś do pół roku i polecam zdecydowanie dla.własnego spokoju.
Córeczka zniosła bardzo.dzielnie i zakochana jest w dzieciach także tu problemu nie było. Stała się bardziej samodzielna i pozwalałam jej pomagać ile chce i potrafi do tej pory.
Ja uwielbiam.spać i to niewyspanie mnie dobijalo i czasem dobija. Ale starsza przesypiala całe noce od 3 miesiacar więc teraz miałam za swoje
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wpadaj poczęstuje, zanim zniknie całą blachąUwielbiam szarlotkę,ale za dużo roboty jak dla mnie, chce coś słodkiego na szybko,a na szarlotkę mam nadzieje będę miała jeszcze sile,aby zrobić wkrótce