Ania12344 jak miło że ktoś na ten sam termin
a co masz za problemy
Nie martw się będzie dobrze musi być
Enni i Anis12344 pocieszyłyście mnie że też macie tak samo
Pochwalę się wczoraj miałam wizytę u nowego lekarza, poszłam głównie po zwolnienie bo się kończyło. Lekarz bardzo miły i mnie zaskoczył zrobił mi usg połówkowe 20 tydzień mamy i w końcu poznałam płeć jednego z bąbli i będzie chłopak było widać moszne i siusiaka więc to już pewne niestety drugi maluszek jest tak nisko że był problem podejrzeć więc nadal nie wiadomo nastawiałam się na dziewczynkę a tu proszę synuś a tak chciałam mieć też synka a mąż jak się ucieszył wczoraj cały wieczór podekscytowani chodziliśmy problem tylko z imieniem może Oliwier hmm pomyślimy
Bąbelki tak się kręciły i robiły wygibasy że co chwilę się śmieliśmy z lekarzem co tam wyprawiają
Serduszka zdrowe, wszystko pomierzone i ważą po 350 g
Ja wyniki też mam dobre i następna wizyta za 3 tygodnie może wtedy uda się podejrzeć i zrobić jakieś wyraźne zdjęcie
No i jestem spokojna bo nie czułam drugiego maluszka ale lekarz mnie uspokoił i pokazał więc tylko się cieszyć
Pytałam lekarza jakie mam brać witaminki a on że żadne bo to tylko naciąganie, zamiast kupować tabletki lepiej za to kupić owoce i warzywa bo to się lepiej wchłonie niż tabletki. I teraz sama nie wiem czy coś brać.
A i w końcu kupiłam kurtkę a ile się nachodziłam miałam dość w dodatku co trochę musiałam wracać do samochodu żeby odpocząć bo robiło mi się słabo ale już się przyzwyczaiłam że tak mam.