reklama
@mizanka Przezierność karkowa do 2,5 jest normą, więc nie ma powodu bać się. Torbiele wchłoną się. Jeśli chcesz sama uspokoić się, zrób sobie test z krwi NIFTY a zobaczysz, że wszystko jest ok. Test określa wady ze skutecznością przekraczającą 99,5%
Pualettah- gratuluje!
test pappa przy blizniakach jest niemiarodajny, bo nie wiadomo jak wynik zinterpretowac czy dzielic na 2 czy jak. Moja gin nie polecala - kasa w bloto.
Cukrem to sobie tylki utuczycie a nie dzieci Zdrowa dieta, duzo warzyw, nabialu. Mi w szpitalu jak pod koniec ciazy chclopc mao przybierali kazali garsc orzechow na noc jesc i kanapke z zoltym serem. Ale slodycze i smieciowe zarcie to do kosza a nie dzieci tym czestowac!!!
test pappa przy blizniakach jest niemiarodajny, bo nie wiadomo jak wynik zinterpretowac czy dzielic na 2 czy jak. Moja gin nie polecala - kasa w bloto.
Cukrem to sobie tylki utuczycie a nie dzieci Zdrowa dieta, duzo warzyw, nabialu. Mi w szpitalu jak pod koniec ciazy chclopc mao przybierali kazali garsc orzechow na noc jesc i kanapke z zoltym serem. Ale slodycze i smieciowe zarcie to do kosza a nie dzieci tym czestowac!!!
MammaOla
Początkująca w BB
Moje Kokoszki w 24+6 ważyły 620g i 680g a w 28+6 1100g i 1440g i właśnie zwiększyłam ilość białka, naal jem go sporo, za dwa tyg wizyta to zobaczę czy jest w tym jakaś zależność. Dodam, że pierwsza córka w 29+2 ważyła 1080g.
Dziękuję za Wasz odpowiedzi :-)
jjka a jakie orzechy kazali jeść?
Dziękuję za Wasz odpowiedzi :-)
jjka a jakie orzechy kazali jeść?
reklama
Podziel się: