reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

No wlasnie nie zamartwiaj sie na zapas, chociaz wiem ze czasem trudno.. ale wszystko pewnie bedzie dobrze... i nie ma za co dziekowac, po to sie tu mamy nawzajem aby sie wspierac

reklama
@mizanka Przezierność karkowa do 2,5 jest normą, więc nie ma powodu bać się. Torbiele wchłoną się. Jeśli chcesz sama uspokoić się, zrób sobie test z krwi NIFTY a zobaczysz, że wszystko jest ok. Test określa wady ze skutecznością przekraczającą 99,5%

Pualettah- gratuluje!

test pappa przy blizniakach jest niemiarodajny, bo nie wiadomo jak wynik zinterpretowac czy dzielic na 2 czy jak. Moja gin nie polecala - kasa w bloto.

Cukrem to sobie tylki utuczycie a nie dzieci:) Zdrowa dieta, duzo warzyw, nabialu. Mi w szpitalu jak pod koniec ciazy chclopc mao przybierali kazali garsc orzechow na noc jesc i kanapke z zoltym serem. Ale slodycze i smieciowe zarcie to do kosza a nie dzieci tym czestowac!!!:wściekła/y:

Moje Kokoszki w 24+6 ważyły 620g i 680g a w 28+6 1100g i 1440g i właśnie zwiększyłam ilość białka, naal jem go sporo, za dwa tyg wizyta to zobaczę czy jest w tym jakaś zależność. Dodam, że pierwsza córka w 29+2 ważyła 1080g.
Dziękuję za Wasz odpowiedzi :-)

jjka a jakie orzechy kazali jeść?

Pauleettah jak tam maluchy? Wszystko wporzadku u was? U mnie prawdopodobnie w piątek cc. Martwię się bo dzieciaki nie za duże. Ale jestem już 7 dzień na fenoterolu, a tak długo nie można. W piątek skończę 33 tc.

W piątek chłopcy ważyli 2100 i 1700. Martwię się że są za mali. Jutro mam znowu usg i ostateczną decyzję co do rozwiązania. Mam nadzieję że urośli przez ten tydzień.

Ania ja brałam fenoterol 17 dni non stop.. Chłopaki maja żółtaczkę a tak to oki wszystko lezą sobie pod lampami wiec nie jest złe :) na wadze juz zaczęli przybierać i piją z butelek

reklama
Do góry