reklama
enni
Fanka BB :)
Paulettah gratulacje!! super że z chłopakami wszystko dobrze
Anetka to mój 34 plus 4 tydzień ciąży
Anetka to mój 34 plus 4 tydzień ciąży
Dorota mohe urodzily sie w skonczonym 33.
Dzieki dziewczyny poki co probuje pobudzic laktacje
Sylka a jak pierwszy miesiac?
Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Jeśli wcześniej pisałaś to wybacz ze pytam - maluszki były dojrzałe czy trafiły do inkubatora? jak się czują? i jak ty się czujesz? ponoć laktację pobudza ładnie zielony jęczmień do picia (nie zielona trawa tylko ususzony sok z trawy rozpuszczony w wodzie)
Maluszki dostaly po 10 pkt oboje po 2kg i same oddychaja kupkaja i maja odruch ssania ale sa poki co w inkubatorach jutro maja trafic do lozeczek a urodzilam w pt porod przedwczesny grozil mi od 30tyg wiec na kroplowkach w szpitalu lezalam a chlopaki dostali sterydy na plucka.
reklama
Justa_podwójne szczęście
Zaangażowana w BB
Paulettah moje gratulacje zdrowych chłopaków dałaś radę wytrzymalas dużo sił życzę. Masz już za sobą.
Ja zbliżyłam się do połowy
Od dłuższego czasu czuje jednego malucha z lewej strony przy jajniku. Nie boli mnie ale się dziwię że jest tak nisko.
Miałyście tak może?
A drugiego maluszka w ogóle nie czuje nie wiem gdzie jest teraz umiejscowiony dziś mam wizytę powiem lekarzowi o tym bo się martwię.
Cały czas oglądam wózki w necie i nie wiem jaki wybrać. U nas w sklepach nie ma wózków bliźniaczych, wszystko na zamówienie. A zamówić nie oglądając to też mogę z internetu.
Miłego dnia Wam życzę
Ja zbliżyłam się do połowy
Od dłuższego czasu czuje jednego malucha z lewej strony przy jajniku. Nie boli mnie ale się dziwię że jest tak nisko.
Miałyście tak może?
A drugiego maluszka w ogóle nie czuje nie wiem gdzie jest teraz umiejscowiony dziś mam wizytę powiem lekarzowi o tym bo się martwię.
Cały czas oglądam wózki w necie i nie wiem jaki wybrać. U nas w sklepach nie ma wózków bliźniaczych, wszystko na zamówienie. A zamówić nie oglądając to też mogę z internetu.
Miłego dnia Wam życzę
Podziel się: