reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dorota mohe urodzily sie w skonczonym 33.
Dzieki dziewczyny poki co probuje pobudzic laktacje :)
Sylka a jak pierwszy miesiac?

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Dorota mohe urodzily sie w skonczonym 33.
Dzieki dziewczyny poki co probuje pobudzic laktacje :)
Sylka a jak pierwszy miesiac?

Jeśli wcześniej pisałaś to wybacz ze pytam - maluszki były dojrzałe czy trafiły do inkubatora? jak się czują? i jak ty się czujesz? ponoć laktację pobudza ładnie zielony jęczmień do picia (nie zielona trawa tylko ususzony sok z trawy rozpuszczony w wodzie)

Maluszki dostaly po 10 pkt oboje po 2kg i same oddychaja kupkaja i maja odruch ssania ale sa poki co w inkubatorach jutro maja trafic do lozeczek a urodzilam w pt :) porod przedwczesny grozil mi od 30tyg wiec na kroplowkach w szpitalu lezalam a chlopaki dostali sterydy na plucka.

reklama
Paulettah moje gratulacje zdrowych chłopaków :-D dałaś radę wytrzymalas :) dużo sił życzę. Masz już za sobą.

Ja zbliżyłam się do połowy :)

Od dłuższego czasu czuje jednego malucha z lewej strony przy jajniku. Nie boli mnie ale się dziwię że jest tak nisko.
Miałyście tak może?
A drugiego maluszka w ogóle nie czuje nie wiem gdzie jest teraz umiejscowiony :( dziś mam wizytę powiem lekarzowi o tym bo się martwię.

Cały czas oglądam wózki w necie i nie wiem jaki wybrać. U nas w sklepach nie ma wózków bliźniaczych, wszystko na zamówienie. A zamówić nie oglądając to też mogę z internetu.

Miłego dnia Wam życzę :)

Do góry