reklama
mizanka1@o2.pl
Zaciekawiona BB
jjka ile czasu Twoje dzieciaczki jeżdziły w gondolkach??Moje urodzą się latem więc myśle że do zimy sobie pojeżdżą
Aga_82
Fanka BB :)
Alia , pewnie jest Ci ciężko, ale stres to Twój wróg. Poczekaj na konsultacje i nie martw się na zapas. Dysproporcja wagowa nie byla bardzo duża a i przepływy masz ok. Uszy do góry
Cześć Dziewczyny
Czy któraś się orientuje co oznaczają różne wielkości zarodków w 8 tc? Mój dokładny wiek ciążowy to 7 tygodni i 1 dzień. Jedna dzidzia ma 6,1 mm co odpowiada 6 tygodniom i 3 dniom, natomiast druga dzidzia jest większa i liczy 7,5 mm, co odpowiada 6 tygodniom i 5 dniom ciąży. Doktor mówił że wszystko mieści się w granicach normy, ale nie wiadomo jak później będą się dzieciaczki rozwijały. A jaka jest wasza wiedza na temat różnic wielkości bliżniaków przy ciąży dwukosmówkowej dwuowodniowej?
Czy któraś się orientuje co oznaczają różne wielkości zarodków w 8 tc? Mój dokładny wiek ciążowy to 7 tygodni i 1 dzień. Jedna dzidzia ma 6,1 mm co odpowiada 6 tygodniom i 3 dniom, natomiast druga dzidzia jest większa i liczy 7,5 mm, co odpowiada 6 tygodniom i 5 dniom ciąży. Doktor mówił że wszystko mieści się w granicach normy, ale nie wiadomo jak później będą się dzieciaczki rozwijały. A jaka jest wasza wiedza na temat różnic wielkości bliżniaków przy ciąży dwukosmówkowej dwuowodniowej?
Sylka87
Hej dziewczyny dawno nie pisalam ale urodzilam i sie zebrać nie moglam. Moi chlopcy mieli planowy wyskok w 37tc. Jednak postanowili byc wczesniakami i wody mi odeszly w 36.6tc byłam juz w szpitalu pod kontrola wiec szybko i sprawnie poszla cc. Dzis skończą 3tyg. Czas zasuwa. Piotrek 2.640 i 52 cm Adam 2.440 i 49cm. Wszystko ok. Teraz juz maja 3kg i 2.80 Co do wozka ja mam tfk twinner twist duo i jestem bardzo zadowolona prowadzi sie cudnie i miesci w każde dzwi. Aliamaris głowa do góry musi byc dobrze mają super wage juz! Różnice tez nie wielka wiec myślę ze pod dobrą kontrola wszystko będzie dobrze! !!! Trzymam kciuki!
Aga_82
Sylka, gratuluje! Jak sobie radzisz?
jjka ile czasu Twoje dzieciaczki jeżdziły w gondolkach??Moje urodzą się latem więc myśle że do zimy sobie pojeżdżą
chlopcy urodzili sie w polowie grudnia i w gondolkach jezdzili do poczatku maja, czyli ok 5msc. Ale bylo im juz ciasnawo.
reklama
Sylka87
Jjka czyli identyko sytuacja bo moi w sobotę z rana a na poniedziałek czyli 37.1 miala byc cc a radzic sobie trzeba, nie jest tak trudno poki co. Praca podwojna ale szczescie tez wiec ma sie mega kopa Zbierajcie sily dziewczyny jak najmniej denerwujcie będzie dobrze
Podziel się: