reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Aniu dziękuje, jest ok fizycznie - trochę boli i twardnieje brzuch, psychicznie daję radę, głównie dzięki temu że wiem, że jestem pod opieką. Muszę wierzyć, że będzie ok. Przepływy póki co są ok.

Dzis mowa o ttts i wyjezdzie do Gdanska. Z tego, co ja wiem na jakakolwiek laseroterapie jest juz jednak za pozno. Za duze ryzyko...
Chce ich obu :(((
Caly dzien rycze

Ja dzisiaj oglądałam wózek Dorian 3w1 ze wszystkim kosztuje 2600.To jeszcze nie jest tak źle.Szerokosci ma ok 78cm a gondolki mają po 29cm.Potem przerzuce się na spacerówke i tyle.Jest naprawde fajny i taki zgrabny.No i zmieści się w standardowe drzwi.

No to ja mam taki tylko uzywany za 1000zl. Jest super, moge polecic z czystym sumieniem.

Alia spokojnie bo nerwy moga tylkonzaszkodzic. Takie maluchy juz ratują wiec sie bie stresuj na pewno jesteś w dobrych rękach a dzieciaczki sa silne wiec dadzą sobie radę bądź dobrej myśli!

Nie bardzo wiem co chca robic - rzucili na obchodzie tak i nie bylam w stanie nawet dopytac, bo wycisnelo mi lzy. Tydzien 26 i 3 dni. Kachna ttts i siugr to powiklania ciazy jednokosmowkowej.
Bedzie kolejny obchod to zapytam...

Nie bardzo wiem co chca robic - rzucili na obchodzie tak i nie bylam w stanie nawet dopytac, bo wycisnelo mi lzy. Tydzien 26 i 3 dni. Kachna ttts i siugr to powiklania ciazy jednokosmowkowej.
Bedzie kolejny obchod to zapytam...

Alia a jak przybierają duza jest różnica w masie miedzy nimi? U mnie u jednego podejrzewali tachokardie i tez co chwila doppler itp alertów od kroplówki prawdopodobnie. Od wczoraj silne i bolesne skurcze mam a to tez wcześnie 32+4 i przynieśli mi zgodę na Cc do podpisania w razie co...

reklama
Do góry